היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז היום הוא היום - היום אהיה אמא לשתים. אני גאה בעצמי שהחזקתי מעמד עד עכשיו - שנתתי את כל הצאנס לגוף שלי להיפתח ללידה. אבל הכל מלמעלה ומה שחשוב זה לצאת בידיים מלאות.
אז אני ממתינה להיכנס לניתוח קיסרי בשעות הצהריים המאוחרות. רוצה לפגוש כבר את דובי דובונת המתנחלת השובבה שלי
ויאללה תוך כמה שעות אני על הרגליים מתזזת במסדרונות.
תודה לכולכן על הכל וכל התמיכה והעידוד והחיזוקים הבלתי פוסקים.
אני באמת אוהבת אתכן - המשפחה השניה שלי
ליאת תעדכן אתכן ברגע שאלד
27 תגובות
עמוד 1
איזו התרגשות! לידה קלה
מרגש
שתסיימי בע"ה בידיים מלאות בריאות ושלמות זה הכי הכי חשוב
שיהיה בהצלחה בניתוח ותצאי בידיים מלאות אמן
] ]
שאלה למה לא עושים זירוז
שיהיה בשעה טובה!!!! איזה התרגשות! התאוששות מהירה!!!
יווו איזה מרגש
שתהיה לך לידה קלה, החלמה מהירה ואת כבר בטח יודעת ושמעת את זה הרבה אבל מניסיון של 2 ניתוחים .. ללכת !!!
בשעה טובה ובידיים מלאות
שיהיה בשעה טובה
יו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יאאאאא!!! בהצלחה מתוקה! שיעבור בקלות, התאוששות מהירה והעיקר- שתחזיקי כבר את המתוקונת הקטנה...
רינת אי אפשר לעשות לה זירורז כי היא אחרי קיסרי. האופציות היחידות שאפשרי לעשות זה סטריפינג ופקיעת מים. הבעיה היא שהצוואר שלה אחורי ואין כמעט פתיחה. בקיצור אחרי שהיא עברה בשבוע את התאריך לא נשארה ברירה כבר. העיקר שתצא בידיים מלאות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
יווו איזו התרגשות ! שיעבור קל ותחזירי בידיים מלאות ! המון בהצלחה מאמי !
יו מי , שיהיה לך קל , תצאי בידים מלאות , החלמה מהירה !
המון בהצלחה
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חמודה.....
שיעבור בקלות.... מחכה כבר להודעה.....
"סיון ילדה " !
שיעבור בקלות
תודה ליאת
קולללולולול שיהיה בשעה טובה ושתצאי בידים מלאות עם שבלולית קטנה ומתוקה
בהצלחה
בהצלחה!
סיווני איזה התרגשות!!! המון המון הצלחה בניתוח, ושיעבור בקלות ובידיים מלאות
סיווני יפה שלי שיהיה בשעה טובה ובקלות שיעבור בשלום ותצאי בידים מלאות עם המתנחלת הקטנה מחכה לשמוע שתיהיה אחרי אוהבת אותך
יוווווווווווו מאמי שיהיה בשעה טובה ומזל טוב, אוהבת אותך מאוד איזה כיף עוד שבלולה
ילא מותק שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות
טוב, אז עניתי להודעת הלידה שלך לפני שקראתי את ההודעה הזו. חששתי שאולי עברת זירוזים וכו' מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!