PLT נמוך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר' ערן
    אני בשבוע 33 +3 , אתמול עשיתי ספירת דם ובדיקת שתן.
    עוד לא הייתי אצל הרופא שלי לבדוק אבל אחותי עובדת בקופ"ח והיא נתנה לאחות לבדוק את התוצאות...
    היא אמרה רק דבר אחד בעייתי, שהערך של ה- PLT שלי נמוך מידי (רשום ערך תצוגה 73 , יחידות K/uL )
    לכן כנראה לא יוכלו לתת לי אפידורל..
    רציתי לדעת, מה הערך הזה אומר..
    האם באמת לא אוכל לקבל אפידורל?
    והאם יוכלו לעשות לי ניתוח קיסרי בגלל שאני לא יכולה לקבל אפידורל, והרי קיסרי זה עם אפידורל..?
    תודה מראש...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן אי אפשר לקבל אפידורל, אבל יש שיטות אחרות למנוע כאבים וזו בוודאי לא סיבה לניתוח קיסרי.
    חשוב מכך, ירידה בטסיות יכולה להיות סימין למחלות אחרות, למשל רעלת הריון - מהו הל"ד שלך וחלבון בשתן, אם אין לך את המידע הזה, גשי מיידית להבדק
    יתר כל כן, לא כל ירידה בטסיות היא סתמם בגלל ההריון - חשוב לבדוק שהירידה לא ממשיכה וזה לא בגלל משהו אחר שאינו קשור להריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה