המשך לתוצאות חלבון עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום,

אתה מציין שאין דבר כזה חלבון עוברי תקין או לא תקין.
    אבל לפעמים אתה רושם תשובות שזה אכן תקין.

השאלה שלי היא אם בתוצאות שלי אין לי ממה לחשוש
    ואני יכולה להיות רגועה ?
    רות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כשאני רושם תקין, אז הכוונה היא כי הערכים עצמם בנורמה וכי הבדיקה היא מעל הסף המומלץ של משרד הבריאות של 1:380, אך תמיד אני מסתייג ומוסיף כי מדובר בניבוי סטטיסטי ולכן אין תשובה של כן או לא
    לכן, החלטה האם להיות רגועה היא שלך. תוצאות הבדיקות שלך אמרות כי רק לאישה אחת מתוך 2000 נשים עם תוצאות דומות יוול תינוק עם תסמונת דאון
    אם זה מרגיע אותך מצוין, אם לא אז תעשי דיקור מי שפיר, משום שהחלבון העוברי אינה שוללת זאת בוודאות אלא רק נתנת הערכת סיכון
    איך להתייחס להערכת הסיכון ? זה כבר עניין אישי. העובדה שמשרד הבריאות קבע את הסף של 1:380 היא לא אומרת שכל אחד צריך לקבל את הסף הזה באופן אישי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה