בדיקה גניגולוגית ידנית- מסוכן בהריון?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות- אני מרגישה ממש רע,אני ביום ה19 למחזור, אתמול עשיתי בדיקה ידנית גניקולוגית, שאלתי את הרופא אם במידה והלוואי נקלט משהו החודש, אם הבדיקה יכולה להזיק? הוא אמר שלו, אבל הבדיקה הייתה ידנית ועמוקה כך שאני לא מבינה איך זה לא יכול להשיג במידה ויש שק הריון (הלוואי, בעזרת השם שיהיה שק) האם אתן יודעות על סיכון כזה?
3 תגובות
עמוד 1
  • מצחיקולה, אין לך מה לדאוג.....

שק ההריון נמצא עמוק ברחם אין מצב שהוא יכל להגיע לשם אלא אם כן יש לו אצבעות באורך 30 ס״מ וגמישות מאוד.....

זה משוט נשמע לי הזוי, אבל אם את ממש לחוצה תשאלי את דר דוד ישי אם יש מצב שזה עלול לפגוע.....

הלוואי ואת בהריון

• חמודה אין לך מה לדאוג זה לא פוגע בשק הריון
    הלוואי ואת בהיריון מחזיקה לך

• הרחם סגור הרמטית במהלך ההריון (רק אם יש פתיחה יש אפשרות גישה לעובר...)

וחוצמיזה הרופא אמר לך שזה לא פוגע... סמכי עליו!
    (במהלך ההריון עושים חופשי בדיקות ידניות ומאוד עמוקות... וב"ה לא קורה כלום... עובדה!)

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה