היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשעה טובה ובמזל טוב סיון ילדה בניתוח קיסרי הקטנה נולדה במשקל 3050 גרם וכולם מרגישים מצוין.
דרור בעלה של ליאת (מלאכיות שלי) בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
35 תגובות
עמוד 1
איזה כיף!!!
יוווווווווווווווווו קולולולולוווווווווווווו יששששששש סוף סוף את אמא ל 2 נסיכות מהממות..החלמה מהירה וקלה לך מהניתוח מאמי ותעדכני אותנו בשם ותמונות של היפיופה החדשה..מזלללללללללל טובבבבבבבבבבבבבב
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
בשעה טובה, והמון מזל טוב לשבלולית הקטנה. רק בגלל שהגעת לשבוע 41 אני מוותרת לך שלא נולדת ב-12.8 יחד עם מתני שלי
מזל טוב להולדת הנסיכה
מזל טוב
בנות אני קוראת את ברכותיכן ונרגשת בטירוף אין על כמות האהבה שיש בפורום הזה - ראוי להערצה כרגע עוד אין שם שזה פשוט מדהים וכל כך לא מתאים לי חחחחח אז אתן מוזמנות לקרוא לה דובי דובונת היא מהממת חמסה חמסה בלי עין הרע לבנה עם שפתיים בורדו מאוד ברורה ומזכירה את להב כשנולדה אני כבר על הרגליים אחרי מקלחת מתענגת על כוס תה ועוגה כואב לא אכחיש אבל כאב זה בראש הכל בקטנה
סיפור מלא בהמשך....
מזל טוב!!!! את מדהימה
סיוון תחזרי לעצמך במהרה
מזל טוב!!!!!! שיהיה לכם הרבה נחת מהקטנה והחלמה מהירה מהניתוח!!!!
רותי
סיוון מותק שיהיה בשעה טובה מזל טוב והרבה בריאות אושר ונחת
יפתי
המון מזל טוב! תגדלו את הנסיכות באושר !
וואוווווווווווווווו! אושר גדול לדעת שאת אחרי, המון המון מזל טוב, נחת ושלווה, התאוששות מהירה ורק כיף בגידול הבובותיים!!! (איזה כיף לך!!!!! ) ממתינה בסבלנות לעדכון שם (דובי דובונת?....) וסיפור לידה מלא ומפורט, לפי המפרט המתפרסם בפורום מעת לעת . המון מנוחה והמון כיף!!!! (ויצא לך אחלה עם שישיבת, אחלה זמן לנוח מהחויה בביה"ח). ממתינה לשובך...
איזה יופי, איזה כיף לשמוע,
סיווני, המון המון מזל טוב להולדת הנסיכה השנייה, אושר ואושר!!!!!!!!
שרית
מזל טוב ובשעה טובה גדלי אותם בנחת
מאמי המון המון מזל טובבבבבבבבבב רק נחת מהנסיכה הקטנה.. לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
תודה רבה רבה לכולכן על הכל נטלי שמה בתמיכה תמונות של הנסיכה כשאוכל אשים גם פה
המון מזל טוב לסיון ולמשפחה
מזל טוב!!! המון נחת מהנסיכות
המון המון מזל טוב להולדת הנסיכה איזה יופי שאת אחרי
סיוני!! המון המון מזל טוב!!! תהני ממנה - איזה כיף שאת כבר אחרי .... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."