היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את אמורה לא לקבל בימים הקרובים אם זכור לי טוב, לא?
תעדכני, נעלמת לי קצת.....
מחזיקה לך
12 תגובות
עמוד 1
איזה קטע, היום כשקמתי חשבתי לעצמי מה קורה איתה באמת... גברת kkd היקרה, נא לעדכן בבקשה!!!
איזה מתוקות אתן....
באילת היה מעולה, בדיוק החופש שהייתי זקוקה לו.... עבר מהר...
עכשיו אני מחכה בסבלנות לבדיקת הדם ביום שני... בנתיים יש לי כל מיני תחושות אבל אני משתדלת לא להתייחס אליהן... כבר למדתי שהגוף שלי מתנהג מוזר כשאני במתח... חחח
אני מאוד מאוד מקווה לא לקבל עד אז! הלוואי....
מחזיקה לך
אמן אמן ואמן
יואווווווווו יאללה שיהיה בשורות טובות אמן
יואו..... איזה מתח.... הלוואי
הרגע חזרתי מדיקור, יובל (כנרת) מדהימה... יצאתי מאוד מחוזקת ואופטימית....
ממליצה לכולן בחום!
תודה לכן, ממש שימחתן אותי! הלוואי שהחודש כולנו נתבשר בשורות חיוביות... שבת שלום
תודה kkd.... זה בהחלט מעודד לשמוע.. עכשיו בעלי אמר לי שהוא רוצה עוד חודש חופש..הוא אומר שאנחנו לא במירוץ לתינוק. עכשיו אני בכלל בדילמות. יש לי יומולדת עוד שבועיים
אני מצחיקולה, הגבתי בשרשור הזה כשהתכוונתי להגיב בשרשור שאני פתחתי..
שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! שוכמובן שלא לא לא לא לא תקבלי עד יום שני וגם אחרי !!!!!!
אפוש מצחיקה אחת.... חח ח
אני דווקא מסכימה עם בעלך, חשוב לקחת את כל התהליך הזה כחוויה ולא כמירוץ... לפעמים אנחנו שוכחים שאנחנו בני אדם ולא מכונות מכל מה שמשתמע מזה...
אני חושבת שחודש מנוחה ירגיע את הגוף שלך ותוכלי לאגור אנרגיות חדשות להתחלה חדשה!!!