ושוב אותה המנגינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.. קיבלתי היום אחרי חודש חופש מכל העניין..
    אני ממש ממש מתלבטת אם לבקש מהרופא לעבור שלב או לזרום איתו עם עוד הזרעה.
    רציתי לשאול אתכן מה הפרוצדורה במעבר להפרייה? האם אצטרך לעשות בדיקות נוספות כגון צילום רחם? האם זה לוקח זמן?
    תודה  
8 תגובות
עמוד 1
  • היום אני בדיוק הולכת לקופ"ח להגיש את הטפסים ל-ivf
    אני קיבלתי את הטפסים מהרופא, הוא מילא את הפרוטוקול, אני ובעלי חתמנו ועכשיו מעבירים לקופ"ח שהם מעבירים לוועדה....הרופא אמר שתוך שבוע מאשרים לי...

מאחר וכבר קיבלתי מחזור לפני יומיים לא נוכל להתחיל החודש אלא מהמחזור הבא...

מעבר לזה, אין לי כל כך מושג לגבי הטיפול עצמו, הזריקות או הכדורים....
    אני רק יודעת שאני אמורה לעבור שאיבה סביב הביוץ שמתבצעת בהרדמה מלאה ואחרי מספר ימים בעזרת השם אם יהיו עוברים מהממים חוזרת להחזרה....
    ואז ממתינים 14 ימים מורטי עצבים ומתפללים לאלוהים כל לילה וכל בוקר שזה יעבוד......

בהצלחה לך יקירתי, בהצלחה לכולנו...
  • היי אפוש,
    כמה הזרעות עשית?

לדעתי כדאי לך להתייעץ עם הרופא שלך ולשאול אותו לדעתו...
    הוא גם יסביר לך אז זה עובד אצלכם בקופה ובאיזה בתי חולים אפשר לעשות את השאיבה וההפריה...
    בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ושנשמע בשורות טובות בחודש הבא!!!

שיר26 לך אני מאחלת שבועיים קלים ושיעברו מהררררררר!
    אני יודעת מה זה לחכות כל כך הרבה והלוואי שהטיפול הראשון יהיה גם הטיפול המנצח!!!!!
    בהצלחה!!!
  • תודה...
    זו תהיה הזרעה מספר 5... העניין אצלנו שלא יודעים מה הבעיה אז עברנו את כל הדרך.. וכבר לא להאמין שעברו שנתיים..ואוטוטו יומולדת 32.
  • לכי על מספר 6 כמספר מנצח ואם הטיפול לא יצליח תעברי להפריות!!!!
    אני אספר לך שחברה ממש ממש ממש טובה שלי נקלטה בהזרעה 6....
    הלוואי הלוואי שגם אצלך!!!!

אני גם אוטוטו בת 32:-) בנובמבר....
  • אפוש היי,
    גם אנחנו עשינו כמה הזרעות ועברנו להפרייה.
    מבחינת הבדיקות הנוספות שצריך לעשות זה לא נורא כל כך- יש כמה בדיקות כגון צילום רחם,בדיקת שד ועוד כמה...אבל זה באמת לא נורא.
    ואז נפגשים עם הרופא, קובעים 'תוכנית עבודה' ויוצאים לדרך.
    מציעה לך אולי לנסות עוד הזרעה אחת והלוואי הלוואי שתצליחי, אם לא - תעברו להפרייה- חבל על הזמן שלכם!!!
  • אומרים שבשש הזרעות ממצאים את הפוטנציאל של ההצלחות...
    אני עברתי 6 ולא קרה כלום !!!
    לדעתי אם לא הלך עד עכשיו - תעברי להפריה סתם חבל על הזמן !!!
    זו כמובן רק דעתי, ואת ובעלך צריכים להחליט מה טוב לכם
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה
  • גם בעלי ביקש תקופת רגיעה כזאת, הוא נורא נבהל מכל העסק בנוסף לפגיעה באגו, בייחוד שהבעיה אצלו...
    תני לו את הזמן, חודש חודשיים.... מנסיון.... כשנלחמתי איתו זה יצר ביננו מתחים רבים ומריבות כשהרפתי הוא בא אלי לבד והעלה את הנושא ושלשום החלטנו שהולכים על זה....

ניסינו הזרעה אחת ואנחנו עוברים עכשיו ישר להפריה.... בהמלצת הרופא כמובן, אני ממש מעריכה את הרופא שהוא לא מושך אותי סתם, את יודעת יש כאלו שעושים זאת בשביל עוד כמה גרושים בצד (רופאים פרטיים)

מה שתחליטו, שיהיה המון בהצלחה... זה יבוא אל תדאגי, תשמרי על אופטימיות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה