חדשה -ישנה.......
מה שלא תבחרו לעשות,
הכי חשוב להיות מאוחדים ביניכם,
אל תתני לזוגיות להתפרק,
לגבי מה שכתבת שבילדותך חששת שלא תוכלי להיכנס להריון- גם לי היו חששות כאלו (והתגשמו ובכ"ז יש לי ילד אחד ובע"ה יהיו עוד)
ואני בטוחה שזה חשש טבעי של הרבה בנות, פשוט אצל חלק זה לא רלוונטי יותר ואצל חלק זה מתגשם לצערנו.
שימי את זה בצד
הרי בסופו של דבר, הקושי הוא אצלו ולא אצלך, וכבר חצי נחמה שהבעיה היא רק בצד אחד.
את זו שצריכה לקלוט את העובר ולגדלו - הוא צריך להביא רק זרעון אחד קטן (אחד לכל הריון....הבנו שאת רוצה ארבעה - ויהיו אין לי ספק בכך!)
לגבי המעורבות של המשפחה - אני הייתי מציעה שאם בסוף תלכו על תרומת זרע לא לשתף בכך אף אחד - בכל שלב אפשר להחליט לספר, אבל מרגע שסיפרתם אין דרך חזרה.....
אפילו שהמשפחה שלו מודעת לכל הקושי לפרטיו, תמיד אפשר לומר שעשיתם עוד ניתוחון והפריה וזה הצליח. ואולי באמת תעשו ניסיון כזה נוסף?
דבר נוסף,
אם תלכו על תרומת זרע, ובע"ה תיכנסי להריון- אולי אפילו תאומים,
תמיד תוכלו לחזור ולנסות אח"כ שוב את ההוצאה של הזרע מהאשך ואולי זה יצליח בהמשך?
אני מחבקת אותך ומחזקת אותך

נשמע שיש לך בעל חזק, גבר אמיתי שלא מפחד מהבדיקות ויעשה הכל ע"מ להגשים את חלומכם,
אל תאבדי את מה שיש לך בידיים, תשקיעי בזוגיות,
תבלו יחד, צאו לחופשה, סרט רומנטי, תני לו את הידיעה והתחושה שאתם יחד בסיפור הזה ושאת שלו ואיתו,
אל תתייאשי,
ולגבי גיסתך בהריון השני- אוי זה כ"כ מוכר לכולנו......לכולנו יש גיסות, חברות, בנות מהעבודה שהן בהריון, וקרה להן מיד, וללא קושי ואפילו בטעות.....
אל תכנסי לזה, לא בריא. (קל להגיד...אני יודעת...

)
שמרי על נפש בריאה וחזקה, כדי שכשיגיע הזרעון הטוב תוכלי לקלוט אותו בלי בעיה אצלך -
והיו כבר 3 עוברים, אל תזלזלי בזה!!!!!
נשיקות,
סליחה שחפרתי,