איך זה יכול להיות ?! |דחוף| !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום..אני בסך הכל נער בן 17..אין לי מושג למה הגעתי למצב שאני כותב פה בפורום הזה אבל צריך לעשות מה שצריך.
    שכבתי עם חברה שלי לפני כמעט שבועיים..אפילו לא הספקתי לגמור, הקונדום לא זז, לא נקרע ולא כלום..ומשום מה המחזור שלה באיחור של כבר שבוע +
    והיא אומרת שכבר למעלה משנה הוא לא איחר לה ביום.

זה ממש מוזר לי..ידידה טובה שלי אמרה לי שבדרך כלל אחרי פעם ראשונה בנות מהלחץ או משהו מאחר להן ביומיים שלושה..אבל אפילו זה עבר..זה אפשרי שיהיה הריון בתנאים כאלו ?!
    ואם כן..לאן אני פונה בדיוק כדי לסדר את זה בצורה חשאית ומהירה ככל שאפשר ?!
    אני גר בעכו אם זה חשוב לדעת.
    בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה מאד מאד דחוף!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קודם כל תקנו בבית מרקחת בדיקת הריון ותבדקו, יש סיכוי טוב שהיא לא בהריון.
    אם כן בהריון, צריך וועדה להפסקת הריון - אפשר לעשות את זה בכל בית חולים. מהירות ודיסקרטיות אפשר לקבל אם עושים את זה באופן פרטי (וחוקי)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה