עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות היי,
    כפי שכבר עידכנתי אתכן פעם אחרונה הלכתי להתייעץ לרופא נשים וביינתיים בעלי עשה בדיקת זרע.
    בבדיקת זרע כל הפרמטרים תקינים פרט למספר תאים תקינים, הנורמה היא 14 אחוז ומעלה ואצל בעלי זה 5%.
    במצב זה מאוד קשה לחזרות הריון ( בין 4 אחוז ל 14 % ) וקשה לדעת אם בכלל נצליח להיקלט טיבעי כי אם לא יש צורך בהזרעה
    מתחת ל4% המצב לגמרי לא טוב .
    בנות יקרות שלי אל תעבדו על ניוטרל תבקשו מהבעל כמה שזה לא קשה ולא נעים שיעשה בדיקת זרע, אנחנו מנסים רק 5 חודשים אבל לפחות עכשיו יודעים היכן יכולה להיות מצויה הבעיה.
    אני אמנם נחשבת פוליציסטית אבל הרופא אמר לי שאני יכולה להיקלט לבד, גם אמא שלי די התפלאה איך זה שאני לא נקלטת לבד כי אצל כולנו במשפחה יש אותן תופעות לפיהם טענו שאינ פוליציסטית וכולן נקלטו לבד.
    במקרה שלי בעלי החליט לעשות את הבדיקה לבד, וכעת יש לו תור לאורולוג ליעוץ להמשך תהליך ונראה אם ניתן לשפר את המצב או שכדאי מיד לפנות להזרעה.
    אני ממליצה לכן בחום שבמקביל לבדיקות שאתן עורכות תבדקו גם מהבעל כי הבעיות לא תמיד מצויות אצלנו.

לילה טוב וסופש נעים

הלן
17 תגובות
עמוד 1
  • יש לי מצב דומה מאוד לשלך. רק לבעלי יש 3% תאים תקנים. רופאה שלי אמרה שאין טיפול לזרע של גברים זה משהו שעוד נוצר כשהוא היה בבטן של אמו. לכן התחלנו בטיפולים - הזרעות ובפעם שלישית נקלטתי

• הי הלן,
    כל הכבוד לבעלך על האומץ ועל כך שלוקח אחראיות, וגם את! באמת, זה מה זה לא ברור מאליו... יש לי חברה שבעלה שנים (ואני מתכוונת לשנים...) סירב לעשות בדיקה, וכשסוף סוף הסכים - גילו שהבעיה אצלו, והיא די חמורה ועכשיו הם בטיפולים.
    אז אני מאחלת לכם המון המון בהצלחה, בכל דרך שתבחרו, וכמו שאומרים - הידיעה היא חצי פיתרון.
    חיבוקים, נשיקות ושבוע טוב,
    ענת
  • הלן היקרה
    אני מאמינה שזה לא קל הידיעה הזו לאף אחד מכם (בייחוד לבעלך), אבל מההכרות בפורום אני בטוחה שאת תומכת בו ומעודדת אותו ואופטימית לגבי העתיד (כמו שאת עושה לנו). קודם כל תודה שאת משתפת אותנו כי זה באמת עדיף להיבדק ולגלות מוקדם שיש בעיה במקום לצפות ולהתאכזב שנה שלמה ורק בסוף להיבדק (לאחר חצי שנה של נסיונות אני קבעתי תור לשבוע הבא ואני ובעלי נעשה את כל הבדיקות שצריך . אני מחזיקה אצבעות ומקווה מאוד שתצליחו טבעי אולי תהיה הפתעה מי יודע וגם אם לא אני בטוחה בטוחה בטוחה שבקרוב ההריון המיוחל יגיע . תהיי חזקה ותשמרי על גישה חיובית! קבלי המון ומתי שתצטרכי לפרוק אנחנו תמיד כאן , בטוב וברע
    רעות
  • בעלי סירב לעשות בדיקת זרע במשך חצי שנה עד שאמרתי לו שאני רוצה ילד ולא אכפתי לי שהוא מפחד גם אני פחדתי מהבדיקות שלי
    ובחודש שעבר הוא עשה וגילו אצלו חיידק e. coli הוא לקח אנטיביוטיקה
    ועכשיו אני יותר אופטימית ואולי סוף סוף יהיה לי ילד
    אני החודש כבר יהיה בת 27
    בקיצור כל הכבוד לבעלך שהלך מיוזמתו להיבדק
    ומניסיון כשיודעים את הבעיה זה כבר הרבה יותר קל
  • כל הכבוד לבעלך אצלי זה ממש ההפך....בעלי אומר שילך לעשות בדיקת זרע וכל הזמן מבריז לתור וטוען ששוכח כבר אין לי כוח להזכיר לי לשגע אותו על הנושא הזה רוצה שיבוא ממנו...:)

מה
  • יקירתי,
    אני מהכי מבינה את הבעיה שלכם, אני פוליציסטית וגם הבדיקה של בעלי יצאה לא טובה, אצל בעלי יצא שרק 2% תקינים.... התייעצתי עם ד״ר ישי מה עושים והוא המליץ שהוא יבדק ע״י אורולוג כי גם יצא שיש לו כמות גבוהה של כדוריות דם לבנות ויכול להיות שיש קשר בין הדברים.
    הלכנו לאורולוג ויצאנו ממנו ממש מיואשים ומפוחדים, הוא שלח את בעלי לאולטרה סאונד אשכים ובדיקת זרע+תרבית זרע. הוא גם שלח אותי לבדיקות בטענה שאם יש לבעלי איזה שהוא זיהום אז גם לי יש עשינו את הבדיקות ואנחנו מחכים רק לבדיקת זרע בשביל לחזור אליו... למרות שהוא היה ממש רופא מגעיל ודיבר איתנו בצורה ממש תוקפנית ואגרסיבית....
    בכל מקרה, אני מציעה לכם לעשות בדיקת זרע נוספת כי אף פעם לא מסתמכים על בדיקה אחת ותלכו גם לרופא פוריות להתייעצות. אנחנו היינו השבוע והמומחה פוריות אמר שהבדיקה של בעלי לא כזאת נוראית ויש פיתרון לבעיה שלו (כנראה שהוא יצטרך לעשות איזה ניתוחון בשביל שישפר את הזרע) והוא שלח אותי לעוד כמה בדיקות דם בשביל שהוא יתאים לי זריקות ויחליט איזה טיפול נעשה- הזרעות או ivf.
    אם אתם בקופת חולים מכבי ואתם גרים במרכז יש אורלוג בשם ד״ר שפי שי, הוא מאוד מומלץ ובגלל שבעלי בכללית הוא לא יכול ללכת אליו.
    מה שלא יהיה, תהיו אופטימיים ותזכרו שהכל ניתן לתיקון ולטיפול!!! וזה טוב מאוד שהתחלתם לבדוק מעכשיו ולא בזבזתם זמן יקר....
    מחזיקה לכם   ושיהיה המון בהצלחה!
    תעדכני מה ההתפתחויות...

שבוע מקסים לכולן....

• הלן מאמי

בהצלחה !!!

• הלן יקירתי!!!
    תודה לך- על השיתוף, הפתיחות, האופטימיות האין סופית שיש לך... אומרים שלדעת מה הבעיה זה חצי מהפיתרון, עכשיו נשאר לכם לנסות והפעם בדרך הטובה ביותר עבורכם, כדי להיקלט ולהתחיל להרחיב את המשפחה...
    מאחלת לכם את כל האושר שבעולם- ברור לי שזה ממש מעבר לפינה... ועוד משפט לסיום:

good things come to those who wait

נשיקות,
    יפעת.
  • בננות מקסימות שלי בוקר טוב , שבוע טוב ותודה רבה על התמיכה
    כמובן שאני מעודדת את בעלי מאוד, הוא מתעקש שהוא לא רוצה הזרעה לא רוצה שאני אקח כל מיני כדורים וזריקות ורוצה טבעי , יש לו תור לאורולוג מחר ונראה מה האורולוג יגיד לו.
    בכל מקרה ד"ר ישי אמר לי שעם נתונים כאלה רצוי לנסות עוד כמה חודשים באופן ספונטני ואם לא ילך לעבור להזרעות כי סך הכל הנתונים של בעלי הם די טובים וגם 5% אמנם נמוך אך לא נורא.
    קראתי שטוב לקחת חומצה פולית גם לגבר לשיפור הזרע אז הוא לוקח יחד איתי כל בוקר את החומצה הפולית נראה גם מה מחר ימליץ האורולוג אולי על עוד איזה תוסף ת**** למרות שד"ר ישי אמר לי שיש דרכים מאוד מעטות להשיג שיפור כמו ש
    ONI פה טענה
    בכל מקרה החלטנו עד אוקטובר לנסות לבד....אם החודש לא נקלטתי חודש הבא החלטתנו לנסות את הפרה סיד הגל הידידותי לזרעים
    כואב לי מאוד על בעלי , אני רואה שכואב לו והוא מבואס ושלא יהיה לכן ספק אני מעודת אותו ואומרת לו שאפילו אם נלך להזרעות זה לא נורא בכלל, למרות שאני ממש לא רוצה אבל לא רוצה לבאס אותו

טליה יקירתי אני מציעה לך לתת את הדוגמא שלי לבעלך, להסביר לו בלי עצבים ובנחת את המצב, צריך לבדוק ולראות שהכל תקין והוא צריך להיות בוגר ולקחת אחריות ואם משהו לא תקין אתם יחד ואתם תעברו את זה יחד, יתכן (כמובן חס ושלום חס וחלילה ) שמשהו אצלנו לא תקין וזה לא יקרה מעצמו אם לא יטופל.
    בנות לא פייר שאתן הולכות בודקות ודופקות את הראש כשבן הזוג לא מוכן צריך לגרום להם להבין את זה, אני גם מכירה הרבה זוגות שהגבר היה סתם עקשן!

ira-s בהצלחה לך , מקווה שוד החודש יהיו תוצאות, את דוגמא לכך שדברים הם מאו פשוטים אם מוכנים להתמודד איתם

ולכל השאר המקסימות פה שוב תודהו שובע טוב

הלן

• הי הלן

• תודה ONI גם לך יקירתי שבוע טוב ושמח
    תגידי כמה זמן ניסיתם עד שהתחלת עם ההזרעה ? האם יש זמן מינימלי שצריך לנסות ?

לגבי התוספים אנחנו נחכה למחר גם לתור של הארולוג לשמוע מה הוא ממליץ
    שמעתי גם שיש תוסף VELA MALE שגם מאוד מומלץ

נקווה לבשורות טובות

הלן
  • ויפעתי המתוקה תודה והמשפט שלך מאוד נכון
  • ניסינו קצת יותר משנה ולצערי לא הלך. ואחרי זה רופאת נשים שלי המקסימה עשתה לי הזרעות ופעם שלישית - גלידה

• תודה רבה מתוקה

הזרעות עושים אצל הרופא נשים?
  • האמת לא חושבת שכל רופא נשים עושה הזרעות.
    אבל למזלי רופאת נשים שלי עושה הזרעות. רק הוא אמרה לי שבמידה וזה לא יצליח 3 פעמים היא תשלח אותי למכון פוריות.
    ברוך ה' לא היה צריך

• הכל לטובה בחיים האלה
  • 100%

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה