בננות מקסימות שלי בוקר טוב , שבוע טוב ותודה רבה על התמיכה

כמובן שאני מעודדת את בעלי מאוד, הוא מתעקש שהוא לא רוצה הזרעה לא רוצה שאני אקח כל מיני כדורים וזריקות ורוצה טבעי , יש לו תור לאורולוג מחר ונראה מה האורולוג יגיד לו.
בכל מקרה ד"ר ישי אמר לי שעם נתונים כאלה רצוי לנסות עוד כמה חודשים באופן ספונטני ואם לא ילך לעבור להזרעות כי סך הכל הנתונים של בעלי הם די טובים וגם 5% אמנם נמוך אך לא נורא.
קראתי שטוב לקחת חומצה פולית גם לגבר לשיפור הזרע אז הוא לוקח יחד איתי כל בוקר את החומצה הפולית

נראה גם מה מחר ימליץ האורולוג אולי על עוד איזה תוסף ת**** למרות שד"ר ישי אמר לי שיש דרכים מאוד מעטות להשיג שיפור כמו ש
ONI פה טענה
בכל מקרה החלטנו עד אוקטובר לנסות לבד....אם החודש לא נקלטתי חודש הבא החלטתנו לנסות את הפרה סיד הגל הידידותי לזרעים

כואב לי מאוד על בעלי , אני רואה שכואב לו והוא מבואס ושלא יהיה לכן ספק אני מעודת אותו ואומרת לו שאפילו אם נלך להזרעות זה לא נורא בכלל, למרות שאני ממש לא רוצה אבל לא רוצה לבאס אותו

טליה יקירתי אני מציעה לך לתת את הדוגמא שלי לבעלך, להסביר לו בלי עצבים ובנחת את המצב, צריך לבדוק ולראות שהכל תקין והוא צריך להיות בוגר ולקחת אחריות ואם משהו לא תקין אתם יחד ואתם תעברו את זה יחד, יתכן (כמובן חס ושלום חס וחלילה ) שמשהו אצלנו לא תקין וזה לא יקרה מעצמו אם לא יטופל.
בנות לא פייר שאתן הולכות בודקות ודופקות את הראש כשבן הזוג לא מוכן צריך לגרום להם להבין את זה, אני גם מכירה הרבה זוגות שהגבר היה סתם עקשן!
ira-s בהצלחה לך , מקווה שוד החודש יהיו תוצאות, את דוגמא לכך שדברים הם מאו פשוטים אם מוכנים להתמודד איתם

ולכל השאר המקסימות פה שוב תודהו שובע טוב
הלן