שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ד"ר ישי שלום,

הבנתי שבבה לא תהיה במשך חודשיים. נאמר לי שמה שאני רוצה נגמר, לבינתיים, ויהיה עליי להביא ממקום אחר, במידת הצורך (והלוואי ולא יהיה צורך).

אני מעוניינת לדעת האם בזמן העדרותה של בבה אפשר יהיה להביא ממקום אחר מבעוד מועד ליום הטיפול ולא ביום הטיפול עצמו, ולשמור את זה אצלכם (כמו שאני יודעת שנעשה כשהיא נמצאת)?

כמו כן, אני מעוניינת לדעת האם, במידה ואחליט להתפשר, יתאפשר לי לבחור ממה שיש אצלכם, דרכך?

(וד"א, אני עדיין שומרת לך אמונים, והתאכזבתי מאוד שלא הייתי בזמן הטיפול שלי...).

בתודה,
    ושתהיה לך שבת נפלאה,

כלנית

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני מאוד מעדיף לא להתעסק עם בחירת זרע. אבל אם תביאי זרע מבנק אחר אפשר יהיה לקבל אותו אלינו לצורך טיפול גם אם בבה איננה.
    שבת טובה גם לך.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה