כאבים ואולי היריון - בנות תעזרו לי בנושא האחרון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני בת 26 מנסה להיכנס להיריון כבר 3 חודשים.בחודש האחרון קניתי ערכת ביוץ ופעלתי "על פי הספר.." ע"פ ערכת הביוץ אני אמורה לקבל מחזור ב 21-22.8 .
    ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש בכאבי חזה (כמו יומיים לפני מחזור) וכאבים בבטן התחתונה מן התכווצויות לא ברורות,בנוסף אני מרגישה נפיחות בבטן התחתונה בכיוון החצוצרות/שחלות..
    שאלתי היא:
    האם יש מקום לדאגה או שאפשר לשמוח ומדובר בהיריון?
    בנוסף מתי הכי מוקדם שאוכל לבצע בדיקת היריון ביתית על מנת לדעת האם אני בהיריון.

אודה לתשובתכן ועזרתכן המהירה.
    תודה!
15 תגובות
עמוד 1
  • לבדוק הריון הכי מומלץ לאחר האיחור במחזור אבל יש אפשרות גם לפני זה תלוי ברמת ההורמון ולכן לא מומלץ לבדוק לפני כי לפעמים פשוט התשובה יוצאת שלילית אפילו שיש הריון
    אז אני ממליצה לחכות בסבלנות לאיחור של יומיים לפחות
    המון בהצלחה
  • ראשית, אין מקום לדאגה!!! את צעירה ומנסה 3 חודשים בלבד, אל תתחילי להיות לחוצה בלב כזה מוקדם זה לא תורם הרבה לכניסה להריון...

דבר שני, אני ממליצה שתבדקי ביום שבו את אמורה (לא) לקבל...הרבה פעמים נעשו בדיקות הריון ביתיות שיצאו שליליות ובסוף היה הריון....

המון בהצלחה....
  • תודה על התשובות בנות,
    אשמח אם מישהי בפורום תוכל לענות לי בנושא הכאבים והנפיחות...
    תודה!
  • קורין היי
    אין תופעות מוגדרות להריון כל אחת חווה משהו אחר ולכן סביר להניח שהכל תקין אצלך ומדובר או בהריון או במחזור שכן התופעות הן זהות להפליא
    הרבה בנות חוות לחץ מוזר בבטן תחתונה בתחילת הריון וזה תקין

מקווה בשבילך שזה הריון

הלן
  • היי הלן, תודה רבה על תשובתך האמת שקצת נרגעתי אני ממש מקווה שהחודש החסידה תבקר אותי כי כמו שכתבתי עשיתי הכל לפי ההוראות... מבטיחה לעדכן בבשורות (מקווה שיהיו טובות...)
  • היי קורין,
    אז ככה, גם אני לפני שגיליתי שאני בהריון הרגשתי כאבים חזקים בחזה (גודש), וכאבים בבטן התחתונה (ברחם) ממש כמו לפני מחזור. הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל כל רגע ממש.. אבל חיכת לי הפתעה מדהימה !!!!
    חמזיקה לך
  • בכיף
    אל תלחצי ותזכרי הכל לטובה
    בעזרת השם נשמע ממך חשות טובות

תעדכני
    הלן
  • אמן אמן אמן... הלוואי!!!
    האמת שהכאבים התחילו מוקדם מדי... 10 ימים לפני המחזור...ואני ממש מרגישה כאילו אני קמה לשירותים ואני רואה שקיבלתי...

מבטיחה מבטחיה מבטיחה לעדכן!!!
  • הלואייייייי ותבשרי לנו בשורות טובות בעזרת השםם

מה
  • הסיפור שלך דומה לשלי..גם אני עשיתי הכל כמו שצריך החודש..קיימתי יחסים מתיי שצריך. אני אמורה לא לקבל ב 17 לחודש..וגם לי התחילו כאבי חזה חזקים לפני 10 ימים שבדרך כלל הם מופיעים יומיים לפני המחזור והיו לי גם לחצים בבטן תחתונה ואפילו גם גזים מוגזמים חחח...מקווה בשביךי ובשבילך שהתפילות שלנו יענו החודש הזה ..ובע'ה בשורות טובות!!!

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
  • וואאאאאוווווווווו את לא מבינה....גם לי אותו דבר...וגם לי התחילו גזים רציניים אבל לא היה לי נעים לשתף פה...חחחחחח. אני ממש מקווה שלשתינו תחכה הפתעה... המחזור שלי איננו סדיר לכן קניתי מלכתחילה ערכת ביוץ וביום הביוץ עצמו ב 6 בבוקר קיימנו יחסים...מקווה שזה יעזור ויעבוד בעלי כבר התחיל להרגיש מכונה...חחחחח אגב אתמול הוא אמר לי שיש לו הרגשה שאני בהיריון...איזה חמווודדדג מקווה שההרגשה שלו היא התגשמות... בכל אופן אחרי מגילת האסתר הזו שיהיה לכולנו חג אהבהשמח!!!
  • חג אהבה שמייח מאמי...שמחה שהעלתי חייוך על שפתייך...

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
  • היי בנות,
    אני רוצה לשתף אתכן במס' נושאים...(אני קצת מרגישה לא בנוח אבל אני בכל זאת אכתוב..)
    מאתמול בלילה שמתי לב שהכאבים שאני מרגישה הם כאבים שמגיעים בזמן מנוחה ורגיעה לרוב...אתמול היו לי כאבים מטורפים בלילה ממש כאילו אני במחזור הרגשתי חום ב"פושפוש" כאילו אני בזרימה כרגע...וכל רגע קמתי לשירותים ו... אין מחזור...
    (ברוך השם...חחחח) בכל זאת במהלך היום הופיעו לי קצת הפרשות צהובות שמריחות לא כל כך טוב...
    בנוסף לכל זה הכאבים בחזה נוראיים!!!!
    הכאב מתחיל מהצד כלפי מטה...

אני אומרת לכן אם אני עוברת את כל זה ובסוף זה תסמינים של מחזור אני הורגת מישהו!!!!!!!!!!!!!!!!

• מחזיקה לך
  • תודה...על התשובה...

אני מבטיחה לעדכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה