היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אומנם את לא מכירה אותי! אבל, רציתי להגיד שבאמת נפגעתי ממך ( כן אני דתייה ואני גאה בזה)!!!
דבר ראשון לפתוח הודעה כזאת לחילוניות בלבד זה ממש לא יפה לטעמי! דבר שני לא יקרה שום דבר אם יום אחד בשנה ת****י לדברים חשובים באמת ולא לשופינג ושטויות........... הרי בית המקדש נחרב על שנאת חינם בין יהודים ולא סתם תראי איך את מדברת ממש בושה שאת בת ישראל!!! ועוד דבר אם לא נוח לך לכבד את היום הזה אז אולי תעבדי בשבת,חגים ומועדים כי הרי הם קשורים לדתיים ולא אלייך ואת נופשת בהם!!!! חוצפנית !!!!
ממש גועל נפש של הודעה! את לא חייבת לאהוב את הדתיים אבל תשמרי את הדבר לעצמך ופשוט תשתקי!! אני ממש נגעלת מכן!! הולכות ערומות לגמרי ברחוב בחוסר צניעות וכבוד אבל בחיים לא אומר כלום על זה אז גם את תשתקי!! כי ממש אם את בת ישראל היינו מעדיפים שתהיה גוייה!
6 תגובות
עמוד 1
את ממש טועה יקירתי גם אני דתיה ולינברי לא ניסתה לפגוע היא רק שאלה שאלה נורמלית לחלוטין
לדעתי מילותייך לא לעניין ביכלל
אשכרה - ההודעה שלך היא בושה לציבור הדתי ולט' באב. מצטרפת למה שאורטל כתבה. יש דרך לנסח את הדברים שלך. את מדברת על שנאת חינם?
מוריה? אנחנו לא מכירות, ועפ"י תגובתך לא נראה לי שבא לי להכיר אותך. עכשיו תחזרי בבקשה להודעה הזו, תקראי אותה, תקראי את התגובות, גם של הדתיות (היקרות והאהובות שבפורום שלנו