כאבים חזקים בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בת 36 בבשבוע 24 +1 אני נוטלת אלטרוקסין 100 אחד ליום ופעם בשבוע 200 .
    עקב חוסר תפקוד בלוטת התריס.
    אני נכנסתי להריון ע"י IVF יש לי עבר אחד.
    בשבוע 20 התחילו לי כאבי גב נוראיים והירדמות של הרגליים שאני לא יכולה לשבת יותר מידיי זמן.
    מאז לא יצא עוד יום אחד שלם שאני בעבודה.
    פניתי לרופא הנשים שלי והוא ענה לי ממש לא יפה שאין צה לעשות את רצית את ההריון תסבלי, בקיצור יצאתי ממש בוכה ממנו על היחס המשפיל וחוסר האמפטיה .
    פניתי לרופאה אחרת שטיפלה בי בהריונת קודמים (יש לי 2 ילדים) שהיו בהריונות טבעיים והיא ישר בדקה לחץ דם אשר היה תקין, בדקה האם יש פתיחה שגם זה היה תקין ואין פתיחה, בדקה דפיקות לב עובר והיה בסדר.
    לומרות זאת היא נתנה לי 8 ימיי מחלה ואמרה לי לפנות בלי שום קשר גם לאורטופד.
    הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שיש הורמון אשר מופרש בהריון ע"מ שלא תהיה התחכחות של השירירחם בגלל המאמץ בהריון בכמות מסויימת ואמצלי יש עודף הרמון ולכן יש לי את הכאבים הנ"ל.
    האם אני יכולה לבקש שמירת הריון או חצי שמירת הריון עקב המצב הנ"ל כי כואב לי
    ואני לא יכולה לשבת יותר מידיי כאשר העבודה לי היא בישיבה .
    אודה לתגובתך בהקדם
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקרון כן, אך רצוי שתהיה המלצה של אורטופד
    ללא המלצה של אורטופד, זה מאוד תלוי ברופא הנשים שלך
    אם כי בעיקרון נשמע לי שמגיע לך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה