בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

כבר כמה ימים שאני מרגישה את הבטן התחתונה שלי, כאילו שמשהו קורה שם, לפעמים זה כמו כאבים של מחזור. ביום שיש היו לי ממש בחילות. היה לי קשה לאכול... אבל הצלחתי.

אני אמורה לקבל עוד שבוע וחצי ובכל זאת עשיתי בדיקת הריון אתמול שיצאה שלילית.
    היום בבוקר באתי לזרוק את הבדיקה לפח וראיתי פס נוסף, ממש ממש חלש אבל.... גם יש לי בחילות מאז ארוחת הבוקר שבא למות..........

מה אומרות???

מיה
5 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם

• לפי מה שהבנתי זה שבדיקת הריון ביתית הופכת להיות לא אמינה ואין לקרוא ולהתייחס לכל תוצאה תהיה אשר תהיה אחרי חצי שעה...

לכן אני עם ONI- תעשי בדיקת דם. אבל לדעתי עוד לא.... תחכי עוד קצת.... הסבלנות משתלמת!
  • היי, אני חושבת שה הגיעה אלייך... בכל אופן אני באותו מצב כמו שלך...הכאבים הבחילות וגם אני אמורה לקבל עוד שבוע-שבוע וחצי... הכי חשוב תנסי להרפות ממחשבות חכי עד לתאריך המשוער ואז תעשי בדיקה .. שיהיה המון בהצלחה!!!!
  • כל כמה זמן המחזור שלך ?
    עשית לדעתי את הבדיקה מוקדם מידי
  • בעיקרון המחזור שלי סדיר אבל הפסקתי גלולות לפני 3 חודשים ככה שאי אפשר באמת לדעת...

עכשיו בנוסף לבחילה (שלא עוברת...) יש לי גם מצבי רוח מטורפים!!! כאילו אני קצת משוגעת

הלוואי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה