-
מקבלת התנצלותך, ועדיין לא מקבלת התנהגותך.
תיראי איך רשמת את הניק שלי (בטעות?!) "ליברטי" = חופש.
שיהיה לך יום נפלא. ואת בהחלט לא מוזמנת להגיע לפורום הזה רק ע"מ "לצעוק" על בת זו או אחרת.
זה לא נעים.
-
אם היית עוקבת אחר השרשורים שבאן לאחר השרשור הזה היית רואה שאת לא היחידה שהתנגדה לדבריה.
אנחנו באמת מנסות ליצור כאן מקום שטוב ונעים לנו להיות בו. חלקנו נמצאות כאן כבר כמה שנים ורואות בו בית נוסף שלנו.
לא ממש משנה איזו תקופה קשה עוברת עלייך עם בעלך ומשפחתך מקווה שיהיה לך קל יותר - יהיה אם תעשי מה שנכון לך ותלכי עם זה בלי להתנצל על כך אלא עם לקבל את השונה ממך, עם אהבה מגיעים להרבה יותר מאשר בכעס.
ושוב - את מוזמנת לכאן - בתנאי שאת לא מתכוונת שוב להגיע ע"מ להוציא את הקשיים שלך בצעקות על בנות הפורום הזה.
-
ליברטי ???

-
חחחח גזרי גזרי את הפתיל מותק ..
אני אמרתי את זה וזה מה יש.
ככה אני חושבת ולא את ולא עוד אלף כמוך יגידו לי מה לחשוב
ואיך להרגיש סבבה?..
לא איחלתי רע לאף אחד בחיי ואני לא רואה צורך בכך...מיותר.
ואם הדברים מחלחלים פנימה מצוין חילוף חומרים מעולה יש לך.
קחי בקלות ותלמדי לקבל גם דברים שמה לעשות....
לא מוצאים חן בעינייך.
-
מוריה,
מיכל היא בחורה שנונה,חריפה,נכון בניסוח שלה, אבל עסוקה ברוך-השם עם טיפול ב- 3 זעטוטים ולבדדד, כי בעלה חוזר מאוחר ומפרנס בכבוד ברוך-השם..
אולי באותו-היום היא סוף-סוף מצאה כמה דקות להתרווח עם עצמה?? קצת לנוח???
והיא התבאסה על-כך?
לא-נראה לי שהיא התכוונה להרתיח פה מישהי חלילה...
היא מטפלת בילדיה לבד...כי בחברה-החילונית לצערי,אין את הקהילה-התומכת, אבל נראה לי שמיכל מבכרת לעבוד קשה ולחיות מתוך חירות-פנימית,ללא השתייכות לאף-אחד שיאמר לה מה לעשות,אלא היא חיה רק מול בורא-עולם..במצפון-הפנימי שלה.
זאת מיכל שאני מכירה,בחורה עם לב-זהב,שנותנת תרומות של ציוד (ושווה,איכותי וחדיש,שלא מבייש את המקבלים), לא-אחת ראיתי את הרצון שלה למסור בחינם (לענת וכו' וכו'). מיכל היא אשת-מעשה,בת'כלס,אם צריך,בזמן-אמת,היא תרוץ אלייך הביתה.
אני חיה מתוך אמונה-פנימית מאוד חזקה ואני מאוד פתוחה לכן לכל-אדם, אני מתעקשת למצוא בו את הנק'-אור.
אני מודה שישנם כאלו,שגם אני מתייאשת מהם...
אני אהיה כנה איתך,גיסתי ואחיו של בעלי התחרדו (מה זה חרד?? למה הכינוי הזה?? למה להיות חרד באמונה?? ככל שאני יותר מאמינה בבורא-עולם,זה נותן לי יותר כוחות של שמחה!).
היא חייבת להוכיח תמיד את זה ותק'-ארוכה היתה חופרת לי וגם גיסי לבעלי,עניין שגרם לי לאנטי אליה,כי לקרב לדת בעיני זה רק מתוך דרכי-נועם,צריך להביא את הבנאדם להסתקרן,צריך להביא אותו לזה שיסתקרן איך את כל-כך אופטימית עם כל-מה שאת עוברת בחיים..
ראיתי שדתיים,שנולדו לזה,חיים בסבבה,עם אמונה-פנימית חזקה ולא חייבים להתלהם איתה..ולהוכיח אותה והם רק מרוויחים התקרבות של אנשים אליהם..
האנטי אליה בפנים אצלי נגרם,כי היא תמיד טוענת כלפיי שאו הכל או כלום,או אפס או 100 ושאני לא-שווה כלום,כי אני טועמת מהכל במינונים שמתאימים לי באמונה..
וכמובן היה לה "אחלה" משפט..שהיא לא-תדרוך בביתי...שאין מצב לזה.
כשאמרתי לה,תחזרי לארץ,אעזור לך בע"ה אחרי הלידה הבאה..
ואמרתי לה שכמובן אשים על הטלוויזיה מפה,אהיה לבושה צנוע,כלים חד-פעמיים,הכי השתדלות שיש וככה היא עונה לי?????????
אמרתי לה,שהחינוך הכי משמעותי לילדיה,הוא אצלה בבית,ההשפעות מבחוץ הן שוליות בעיני!
-
את יכולה לא לקבל.זכותך. מה את "צועקת" על מה ולמה? כי לא אמרתי משהו שמוצא חן בעינייך? נכון אולי התנסחתי במילה לא נכונה " מהדבר המיותר " נכון זה לא מיותר זה חלק ממה שאני.יהודיה! לא פחות ממך לא יותר ממך כך שאני מציעה לך לחזור בדברייך בהקשר לכמה יהודיה אני ...
-
חוץ מהרבה ....................................
לא הבנתי מה את רוצה בחיי אלוהים לא הבנתי.
פילוג? אני חחח הצילו את צוחקת עליי נכון?
-
תקשיבי את בן אדם חולה ברצינות..את חייבת לראות מומחה..זה לא מצחיק..
ולפני שהפיוז המרוקאי שלי משתחרר..שתחררי מכאן מותק שתחררי ומהר.. חצופה עילגת ושרוטה שכמוך ..אל תכניסי את הילדים שלי לכאן לפני שאני עפה עלייך ...ותאמיני לי את לא רוצה את זה..
אוי לילדים שלך שגדלים עם אמא חולה כמוך...את חייבת כדורים ומהר..ואני בספק כמה ריטלין יוכל לעזור לך..את צריכה את הכלים הכבדים יותר וחולצה לבנה עם שרוולים ונסגרים מאחורנית...חדר לבן ריפוד..
-
מאחלת לך בריאות (נפשית ופיזית אושר שמחת חיים (כי כנראה הנפשית חסרה..)
את לא ראויה ליותר יחס ממה שקיבלת עד כה.
את לא שמה לב כמה עצבים כעס ושנאה יוצאים ממך...
אני מרחמת עלייך ועל בני ביתך.
את משעממת אותי.
תלמדי לקרוא..לא באתי מבית דתי ולא חרדי..
רק אמרתי שאני קצת יותר ממה שאת חושבת
אבל כשהראש שלך מחובר לתחת רק סרחון יוצא משם..תחליפי ראש או
שתוציאי אותו מהתחת כבר..כל הודעה שלך את רק עושה עוול לעצמך..את רק מראה
כמה את אדם מסכן כעוס עצבני כאוב מסכן פגוע פגום ...חבל לי עלייך.
-
כל הבנות לא מבינות מה נסגר איתי? חח מה נפתח איתך ?
את רוצה שכולם יגדלו על דרך הישר ואני רוצה עם של עבריינים נכון...?
לא מבינה מה את רוצה ממני בדיוק עם בני הנוער? חומד אני בת 33 ..אני אמא ל3
אני לא בני נוערר..וחומד בני הנוער זו תוצאה ישירה של הורות לא מוצלחת. מה אתרוצה ממני ? שלחתי את הבנים שלי לפנצ'ר לך ת'אוטו? לאנוס לך את הילדה? (שמע ישראל אוי לנו..) מה את רוצה ??? אני לא רואה עיתונים אני קוראת עיתונים וב YNET ...לא מבינה מה את רוצה בחיי.קחי רד בול ותנוחי..או אולי תפסיקי עם הרד בול יותר טוב...עפת גבוה מידי היום..את רגע לפני קצירת כנפיים...
לא תוכלי לשנות את העולם.זה מה יש.
ברצינות..גשי למומחה..
Seriously you need some help
-
ואי ואי...
מוריה
-
טוב .את חולה. את לא מודה זה בסדר..
לא צריך..הרי מספיק שאני אדפיס מה שכתבת ואשלח לאיבחון...
יקחו ממך את כל מה שאת מכירה ויודעת..
את חולה, את זקוקה לעזרה נפשית ארוכת טווח..אולי שרוני שמש
תוכל לסייע לך בהחלמה או בדרך אליה..
אני עצבנית? חחח מה אני אגיד לך... בזה לך
-
מוריה- מאיפה צצת????????
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
מוריה,לקח לי באמת הרבה זמן לנסח את דבריי...
-
חח מרווה נראה לך?
אני רואה דתיה מנסה לחצות אני מנסה לדרוס וצועקת
עליה כמו מרוקאית !!!!! ושולחת את הבנים החוצה מהאוטו שירביצו לה !!!
כי ככה צריך !! ביד רמה ובזרוע נטועה ! חח
אדם מאושר ושמח בחלקו חחחח כן בטח
-
את העזת לדבר על הבן שלי נכון? אני אמרתי משהו שאגב הוד סתימותך אני חזרתי בי בדבריי ואמרתי
שטעיתי שאמרתי "יום מיותר" אז מותק גם בהשנים שעשו לנו שואה היו מיותרות !
ולא את ולא עוד אלפים כמוך יוכיחו לי אחרת. ימים מיותרים. אבל אני התנצלתי כי הבנתי שאמרתי משהו לא בסדר ופוגע.
את לעומת זאת כמו איזה עגל אהבל שהלך לאיבוד גורמת לעצמך לשקוע עוד ועוד עם זה שאת ממשיכה להטיף ומי את שתטיפי בכלל? חחח
מותק נעים מאוד WWW אינטרנט...מותר להגיד הכל.

את לא תגידי לי מה לכתוב ואיך להרגיש.
לא טוב לך? סבבה. גם לי לא טוב עם ההטפות שלך סבבה.
סגרי סגרי מותק..
הצילו את סתומה אין מנוס מלומר זאת..
אני הזכרתי את "מרוקאי" בהקשר לכך שאצלנו בבית אין אפליות
על רקע גזע מין דת וצבע עור.
את לעומת זאת כמו מפגרת השתמשת במילה "מרוקאית" בצורה בוטה ומכוערת שגורמת לפילוג עליו דיברת וטענת שאני יוצרת.
אין לך חוש הומור ולא ציניות הומוריסטית..צאי מזה.
את לא יודעת להשתמש במילים בצורה הומוריסטית זה בסדר לא כולם יכולים בדיוק כמושחלק יודעים לתקן מחשב ואחרים לקלקל..כל אחד והמשהו הקטן שלו
-
מוריה
-
נו מרווה מה את מעודדת אותה ??
"קדושה" שלא יעלה לה הרד בול לראש..
תורידי מהר ממנה את המילה הזו היא
לא ראויה לה ולא לחלק ממנה אפילו...
-
אז בואי נעשה ככה.
את לא תרשמי דברים שיפגעו גם באחרים.אל תכפי את הדעה שלך
על אחרים וסבבה יש?
בואי נעשה סדר,
אני ואת ,שתינו רוצו לגדל ילדים לעולם פשוט יותר,נקי יותר טוב יותר נכון?
זה באמת משנה נמה אני אוכלת ואיך אני חוגגת את החגים? משנה באמת
איך אני מחליטה להתאבל? לא באמת? הדרך שלי היא שלי וטוב לי בה.
הדרך שלך טובה לך וטוב לך בה. לי אין בעיה עם הדרך שלך למה לך יש בעיה עם הדרך שלי? יודעת מה? לא משנה. כי לא תשני אותי ואת דרכיי ואמונותיי.
יש דברים שמעיסים רובד עם מצד אחד וזה בסדר !
כנ"ל לצד השני וגם זה בסדר !
אם כולנו היינו דומים וזהים היה כל כך טפל ומשעמם לא?...
אין בי שנאה..זה מה שאת רוצה לראות ...וחבל כי את מסתכלת
לכיוון לא נכון.
אין לך צל של מושג מי אני ואת העמדת אותי למשפט שדה ממש. אבל בססה אני רגילה תמיד להיות זו שמקבלת את כל החיצים בגלל שיש אנשים שמפחדים לצאת נגד לעמוד בקו האש ואני מבינה את זה. אנשים מעדיפים לשתוק וזהו. חבל. אז אני לא מאלו ששותקות..אם יש לי מה לומר אני אומרת. לפעמים זה פוגע לפעמים לא. אבל גם בי פוגעים ואני עונה ...אני לא אקלל..לא ארד לשפה מכוערת כמו שירדו כאן הרבה בנות בעבר עם פה ג'ורה מגעיל ומבייש את עצם היותן נשים ואנשים בכלל...
אני אדם מאמין באלוהים ואני יהודיה. אבל אני חיה לפי מה שנוח לי וטוב לי ואין בזה כל רע.
"כמה שנאה בבן אדם אחד מדהים"...
על איזו שנאה את מדברת? למה את כל הזמן חושבת ששונאים אותך? את חושבת שזו מחשבה בריאה ?נורמלית?... אני לא מכירה אותך..למה שאני אשנא אותך? תבואי לי בפנים ותפגעי בי זה כבר סרט אחר..אבל הבעת דעה..ואני עניתי..הפכת את הכל למכוער כל כך...את פיזרת כאן שינאה כעס עצבים שלך רוע נידף מפיך בכמויות של מזבלת תל אביב...פיזרת ערימות גועל בשירשור הזה ואת עדיין בטוחה ששונאים אותך.. אז לא חמודה, לא שונאים אותך. מרחמים עלייך. ואני לא יודעת מה יותר גרוע האמת....
אני מאחלת לכל אדם תמיד טוב ורק טוב והכי טוב.
כי לרגע לא הייתי רוצה לראות אדם סובל. אני רוצה עולם ורוד עם פרפרים וציפורים שלכולם יש אוכל ובגדים בית חם ואוהב אבל מה לעשות שהמציאות אחרת ואי אפשר לשנות עולם שלם?..... תחשבי על זה...
-
.
-
פחדנית. למה מחקת את כל הודעות השנאה והשטנה שלך כלפי החילוניות?
-
בס"ד
משעממם לי ונראה לי שפשוט בא לי מה תעשי לי כבר?!?! חחחח לא אמרת שיש לך עבודה מחר לי אין לי יש יום כיף עם בני הנסיך!!!!
-
בס"ד
אה ובקשר להודעה שלך סבבות לגמרי למה את לא מבינה שאמרתי לכי בדרכך ואך ורק באמונתך ושאף אחד לא יכתיב לך מה לעשות כי אני אומרת את זה באמת ובתמים!!! ופשוט תתני לנו ללכת בדרכנו ובאמונתו כמו שאנחנו יודעים ומכירים וכל אחד בדרכו שלו ולא מתלונן על זה ואחר!! כך אמרתי מלכתחילה! טוב שהבנת?!?מקווה מאוד
ובקשר לשנאה לא דיברתי שינאה כלפיי אלא שנאה שנוטפת ממך במילים שלך כלפי הדת , כלפי אנשים דתיים ובכלל אבל ממש לא כלפיי!!
-
מה אני אעשה? מה את ילדה בת 15?
ילדה קטנה לא מפותחת שכלית ונפשית ...זו את..
ח ובעלי היקר מכל בבית עם שני הבנים הקטנים שלי
בעוד אני יוצאת להנות ממקום עבודתי....במקום עבודתי..
חוזרת בצהריים להנות עם הגברים בחיי ומחכה
לגבר בן ה 7 וחצי שאת כל כך בטוחה שהוא עבריין צעיר...
הא ואל תדאגי אני מתחילה לעבוד ב 10 בבוקר עד 15
-
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחח..................................................................................................
לפי התגובות שלך את ממש בת 13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי תהני לך!!!
-
בנתיים את זו שמפחד מחקה את כל התגובות ה"חכמות" שלה ..לא אני
-
בס"ד
האמת שבאמת משעמם לי............... אני לא עייפה ואין לי מה לעשות...........
-
אז למה מחקת את ההודעות שלך? יכולנו להיות בעמוד 4 כבר מזמן
רגע לפני עמוד 5 ..חבל..כל העבודה שלך היתה לשווא
-
בס"ד
יש ויש אבל אין לי חשק לישון!!! אני תמיד מצטערת על זה בבוקר