תחושות לאחר החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות .. יום רביעי עברתי שאיבת ביציות ונשאבו 16 ביציות ומתוחם רק 10 היו בשלות והופרו 9 ביציות... ביום שישי החזירו לי עובר אחד בן 4 תאים .... ומיום שבת יש לי כאבים בבטן התחתונה פעם בצד ימין ופעם בצד שמאל אבל לרוב בצד ימין כמו כאבי ביוץ כאלה.. האם מישהי מכירה את התופעה? ?? האם זה תקין? בנוסף כל פעם שיש לי פיפי וגם כשאני עושה יש לי כאבים באותו מקום אני ממש מרגישה את הצד בבטן התחתונה... איזה נצח נראה השבועיים האלה במיוחד שקראתי שסיכויי ההצלחה הם רק 16% ... אני משתדלת להיות רגועה אבל זה באמת קשה... אם מישהי עברה תופעות דומות אשמח לשמוע .... זה טיפול ראשון שלי ומקווה שגם אחרון ואני בת 23 כנראה שבגלל זה החזירו רק עובר אחד... אבל אני חוששת שהייתי צריכה לבקש שיחזירו 2 עוברים כדי להגדיל את הסיכוי...אתן חושבות שאם חס וחלילה הטיפול לא יצליח כדאי לי לבקש את זה? ?

לילך...
6 תגובות
עמוד 1

• דבר ראשון בהצלחה
  • תודה רבה ... עשו לי איקסי אז קראתי שבאיקסי הסיכוי הוא 16% להיכנס להריון....

לילך...
  • קודם כל המון המון בהצלחה,
    מאחלת לך שזה זה, אמן!!
    ויש לי שאלה לא קשורה....
    למה את מזדהה בשמך המלא והאמיתי? (אלא אם כן ממש לא קוראים לך לילך בוארון)
    את לא יכולה לדעת מי קורא את הפורום, זה פתוח ונגיש לכל אחד,
    למה שלא תחליפי שם משתמש לכינוי כלשהו - בלי לעדכן את הפורום שזו את כמובן
    סתם ככה נראה לי שאת משתפת בדברים נורא אינטימיים שלך ושל בעלך ואני לא מאמינה שאת מספרת לכל העולם פרטים כאלו, לא?
    סליחה שאני אולי חוצפנית, רק לטובתך,
    תחשבי על זה
  • קודם כל, בלי מחשבות שליליות, עד שלא קיבלת תשובה השונה מחיובי, את בהריון:-)

דבר שני יש משהו במה שפשושה אומרת מצד אחד אבל מצד שני בפורום הזה כולן חוות תהליך לא פשוט ואם נוח לך להשתמש בשמך, אז זה מה שתעשי...

אני יודעת שלפני כמה זמן היתה לי תמונה שלי ושל בעלי כאן בפורום והוא ביקש שאסיר אותה כדי שאשמור על הפרטיות שלו...
  • חחחחח איזה חמודות, תודה.... אבל את האמת אף אחד מהמשפחה שלי כמעט לא יודע על התהליך.... לא סתם הגעתי לפה, כי אין לי ממש את מי לשתף או לשאול... השם שונה מאוד משני האמיתי חחחחח סתם המצאתי שם למרות שהיה יותר נחמד להמציא כינוי חמוד אחר... לא חשבתי על זה... אבל באמת שאתן כמעט היחידות שאני משתפת בצה שקורה...

לילך...

• יפה,
    את מתוחכמת יותר מאיתנו,
    אהבתי ,
    ביי לילך בוארון,
    נשיקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה