מתסכל ביותר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    אז קיבלתי מחזור ב12.8 ממש מסתכל ומאכזב
    אני צריכה לחזור לרופא שלי אבל הם שובתים ואני מפחדת שאני יאבד תזמן שאני צריכה להתחיל סוג של טיפול.
    מ אני יעשה?
9 תגובות
עמוד 1
  • אורית היי,
    רוב הטיפולים שנותנים הם מיד עם תחילת המחזור או כמה ימים אחרי אז אני מציעה שהחודש עוד תנסי טבעי.
    כמה זמן את מנסה ? האם המחזור שלך סדיר ?
    מיד איך שתסתיים הבשיתה לכי לרופא שתדעי מראש מה לעשות אם חלילה לא נקלטת החודש.
    הכי חשוב לא להיות בלחץ לא להתייאש ולהיות אופטימית, הכל יסתדר !
    הלן
  • המחזור שלי לא סדיר
    חודש שעבר קיבלתי ב15 החודש ב12
    אנחנו מנסים כבר 9 חודשים
  • אני ממש מבינה אותך.

אנחנו עכשיו בעיצומו של חודש 10 לניסיונות והיום נסעתי במיוחד כדי לעשות מעקב זקיקים וכשהגעתי לשם אמרו לי שיש שביתה.
    ממש התעצבנתי שסתם קמתי בבוקר ועוד יותר שהחודש הזה התבזבז לי ורק חודש הבא אני אתחיל מעקב זקיקים.
  • מזה מעקב זקיקים ?
  • מעקב זקיקים עושים מיד אחרי הווסת על מנת לראות אם הזקיקים מתפתחים וכדי לנסות לזהות את הביוץ לפי הגודל שלהם
  • רופא נשים מפנה למעקב אולטרסאונד זקיקים בכדי לראות אם הזקיקים מגיעים בזמן ביוץ לגודל של כ-19-20 מ"מ. אם זה לא קורה, אז כנראה שיש איזשהי בעיה וניתן לפתור אותה גם דרך כדורים.

התחלנו עכשיו לבדוק למה אנחנו לא מצליחים להקלט, אז דבר ראשון הרופא שולח למעקב זקיקים, בדיקות דם ובדיקת זרע.

• עשיתי מזמן בדיקת זרע ודם
    שהוא עשה לי בדיקת אולטרסאונד פנימי אז הוא אמר לי על הביציות והגודל שלהן לזה הכוונה זקיקים.?
  • לאו דווקא זה מעיד על בעיה אם הזקיקים לא מגיעים לגודל של ביוץ.
    יש הרבה נשים שלא מבייצות כל חודש והן אפילו לא יודעות את זה.
  • היי בנות שאלה דחופה
    אם אתן יודעות תסיפור שלי בקצרה: אנחנו מנסים להיכנס להריון 9 חודשים בבדיקות דם הראה שאני לא מבייצת ואז הרופא הביא לי אקמולין פעם ביום במשך 5 ימים עשה בדיקה וראה שאני מבייצת אמר לי תימים שאנחנו צריכים לנסות ניסינו ולא הצליח כי קיבלתי מחזור.
    הוא הביא לי שוב אקמולין רק פעמיים ביום במשך 5 ימים שוב ניסינו וללא הצלחה
    הוא הביא לי בפעם האחרונה זריקה ואמר לי לנסות בימים ואז לחזור באיחור.
    אז שוב קיבלתי אבל שהייתי צריכה לחזור הייתה אתמול שביתה ושהיום ביררתי אז הרופא שלי בחופשה עד עוד 3 שבועות בערך, הלכתי לרופא אחר סיפרתי לו בקצרה והוא נתן לי שוב אקמולין האם זה בסדר????? אני מפחדת שזה ישבש משהו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה