ביוץ או לא ביוץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    שאלה לאלה מאתנו שעוקבות אחר ההפרשות לקראת ביוץ.... יכול להיות שבחודש מסוים לא היה ריבוי של הפרשות שקופות, שבד"כ מצביעות על היוץ?
    בחודשים האחרונים תמיד היה לי קל לזהות אותן, והחודש משום אין משהו מיוחד ובולט לעין... אני ביום 22-23 למחזור, ורוב בסיכוים שהביוץ כבר היה (לפי ערכה ביתית הוא סביב היום ה-20-22 אצלי), ולא הרגשתי/ראיתי שום דבר מיוחד...
    מה ששונה החודש זה שאנחנו מקימים יחסים יום כן יום לא (תדירות יותר גבוהה מבדרך כלל), יכול להיות שזה משפיע על סוג ההפרשות??...
    בקיצור מקווה שלא חפרתי יותר מדי... אשמח לשבוע את דעותיכן
    שבוע טוב,
    ענת
13 תגובות
עמוד 1
  • היי ענתי
    אני האמת בכלל לא שמה לב להפרשות הן גם אף פעם לא שקופות אצלי אלה יותר לבנבנות.
    יכול להיות שההפרשות של הזרע מבלבלות אותך ( זרעונים חצופים שכאלה )
    אבל זה טוב שאת מכסה את כל החודש ככה הסיכויים להריון עולים

אני מקווה שכבר החודש נשמע ממך חדשות טובות

הלן
  • היי, אני חושבת כמו שהלן84 רשמה שאולי ההפרשות של הזרע מבלבלות אותך
    ובעצם כן היו הפרשות של ביוץ ופשוט לא שמת לב
    אמן והחודש הזה שלך ושל כל בנות הפורום

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
  • היי,חשוב שתביני כי לא כל הנשים מבייצות בכל חודש...את יכולה לבייץ שנה ופתאום בחודש ה 13 לא תבייצי זה נורמלי ותקין לחלוטין.. בכל אופן המון בהצלחה
  • כמו שkorin612 אמרה, לא כל חודש אנחנו מבייצות.
    בכל מקרה, אם כן בייצת וקיימת יחסים יום כן ויום לא, אז תהיי בטוחה שכיסית את הימים החשובים.

בהצלחה!

• אוף, איכשהו לא חשבתי על האפשרות שיכול להיות חודש ללא ביוץ...:(
    טוב נו, נקווה שאכן הזרעונים החצופים מנסים לבלבל אותי:)
    תודה, בננות!
    בהצלחה לכולנו:))
  • אני הייתי הולכת לכיוון של הזרעונים השובבים
  • הלן,
    יאללה בסדר, שיהיו שובבים
    אוף, כבר נאמר פה שהחצי השני של החודש הוא הכי קשה כי מחכים לראות מה יהיה???...
    בננות, ט"ו באב שמח ומלא אהבה לכולן!!!
  • טו באב שמח עם המון בשורות טובות לכל הבנות באתר!!!
  • כן שמעתי משהו כזה
    אלה החיים תמיד חיים בציפייה למשהו זה מה זה שמחזק אותנו ודוחף אותנו קדימה

טו באב שמח
  • הלן, כבר אמרתי שאני אותך?
    זהו, אני מכירזה בזאת על הפסקת חפירות מיותרות! ממשיכה להינות מהסקס עם בעלי האהוב, מעסיקה את עצמי בעבודה/לימודים/ספורט/חברים/משפחה וכל דבר אחר ולא חושבת יותר מדי על מה יהיה, כי מה שצריך לקרות - יקרה! (וגם מנסה להאמין בכל מה שכתבתי כאן וליישם אותו)

ענת
  • זה הדדי ענתי

יאללה שיהיה חודש פורה מלא בעבודה ועשייה
  • היי בננות,
    אני ממשיכה לעקוב אחר ההתנהגות של גופי, ועדיין לא מבינה אותו... פשוט לא קורה כלום!!!.... אני ביום ה-25 למחזור, ואמורה לקבל (או לא) בעוד 5-10 ימים. בד"כ בשלב הזה כבר יש לי כאבי בטן, רגישות בחזה, ומלא פצעונים מעצבנים בפנים. הפעם - פשוט שקט תעשייתי: הרפשות לבנות קרמיות בימים האחרונים, כלום לא כואב, והפנים שלי חלקות כמו טוסיק של תינוק.
    אני יודעת שאין טעם לחפש סימנים, אבל לא מצליחה להמנע מזה... יכול להיות שככה נראת התחלה של הריון?...
  • מאממממממממייייייייייייי
    אני ממש מקווה בשבילך...

אל תחפשי תשובות חד משמעיות אצל כל אחת זה אחרת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה