למה יש לאוטו זבל צ'קלקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הגדולה כל פעם מביאה שאלות של 6 בבוקר, עוד לפני שאנחנו פותחים את העיניים ובין היתר זו השאלה שלה של יום חמישי, מישהי יודעת את התשובה?
    ניסיתי להגיד כדי שיראו אותו, אבל זה לא עבר כי היא אמרה שיש לו פנסים כדי שיראו אותו, אז מה אומרות? למה באמת?

היא כבר שולחת אותי כל פעם לבדוק לה דברים : אמא תיכנסי לקוגל ותראי לי..." (קוגל=גוגל) אבל הפעם גוגל לא ממש עזר לי...

4 תגובות
עמוד 1
  • זה צליל נסיעה לאחור , לא ? כדי שרכבים אחרים ואנשים ידוע שהוא נוסע לאחור .
    ברוסיה היתה סיבה אחרת אמתית .... שם משום מה לא היו פחים .... לא יודעת למה אז בערב היה בא אותו זבל , משמעה צליל שלו וכל השכונה היתה יוצאת לזרוק זבל ... היה ארועה חגיגי כזה .... חחחחחחח נזכרתי שאז אחותח הקטנה חלמה להיות נהגת באטו זבל כדי להיות במרכז העניינים ..
    ששאלתי את בני האם הוא רוצה להיות נהג של מכונית זבל ... קיבלתי תשובה לא ... אני אלמד טוב טוב ויהיה רופא ... הכי גרוע טייס ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • סליחה טיקי, התכוונתי צ'קלקה ולא סירנה, תיקנתי....
  • לדעתי כי הוא נוסע לאט ויש לו אנשים תלויים על האוטו בחוץ, שכל חצי מטר קופצים ממנה על הכביש.
    כדי למשוך תשומת לב מיוחדת של הנהגים להפרעה בתנועה (למי שלא שם לב למשאית ענקית, מרעישה ומסריחה
  • מאיפה הם מבאים את השאלות האלה

נראה לי שיש לו צקלקה בגלל שזה רכב עבודה ... לכל רכב עבודה יש כזה כמו אמבולנס משטרה וכו.. זה כמו אזהרה כזה שיראו אותו מרחוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה