והנה עידכונים מהבוקר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אלינו כנרא שום דבר לא עובד....:) אתמול כבר משכתי את שנת לילה ל 9 בערב כרגיל אותם הצגות למרות הוא כבר היה גמור מעייפות וכמעט נרדם בכיסא אוכל. עשינו מקלחת ארוכה עם משחקים וסוף סוף נישכבנו במיטה , נישקתי אותו אמרתי שאני אוהבת אותו ואני יהיה בחדר לייד ושזה הזמן לישון.... הוא דפק עם היד בכרית כמה פעמים ונישכב. יצאתי מהחדר ואחרי שניה אני שמעתי כבר את הרגלים הקטנטנות שלו הולכות על הפרקט

14 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו תמונה מצחיקה
    תנסי לתת לו בארוחה האחרונה תוספת של דייסה זה יזרוק אותו למיטה לכמה שעות טובות

• אני כבר 4 וחצי שנים מחפשת את השיטה ששחר ישן לי עד שעה 7 ועדיין לא מצליחה
    שתגלי את השיטה תבואי ותגידי לי אני אשמח

• יש כאן שני דברים שונים לחלוטין -
    אחד - שילך לישון בלי עניינים, כשאתם שמים אותו במיטה
    השני - שישן לילה שלם עד שבע בבוקר

קודם כל - הניסים והנפלאות לא מגיעים אחרי יום אחד.
    צריך להיות עקביים. לעשות אותם דברים יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום.
    כשהוא וצא מהמיטה לקחת אותו, בלי דיבורים, בלי חיוכים ובלי צחוקים חנוקים (וזה קשה!) ולהחזיר אותו למיטה. שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.
    אפשר להוסיף סיפור ושיר ערש ע"מ לאפשר לו להכנס לאוירת שינה.
    ושוב - זה עניין של לימוד, של חזרה על אותו דבר במשך ימים ושבועות.
  • חה חה חה איזה חמוד!!
    את לא נמסה?

• אבלללל הוא תמיד היה ככה ! נירדם תוך כמה דקות גג 10 וקם ב 7 בול דקה על דקה כמו שעון מעורר ! מה נהיה איתו לאחרנונה לא יודעת. רוצה את השיגרה שלי בחזרה !!!

• הדסקה :) כל יום מחדש ! זה הוא עוד קטן עכשיו הוא גדול ו בוגר והתחיל לדבר אז בכלל נותנת לו ביסים כך היום

• בני עד היום קם במקרה הטוב ב6:30 , גם אם הלך לישון ב11 בלילה ... הוא טיפוס בוקר כמוני ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • אבל בני היה קם ב 7 ומה עכשיו נהיה? הכל היה בסדר מלפני 4 ימים ויכשיו אני לא מתפקדת ת בעבודה אני הרבה שעות וקשה לי המוח שלי לא עובד כמו שצריך....

• לי אין בעיה כי אני כמה לפניו , לפעמים גם ב5 בבוקר כי אני טיפוס של הבוקר ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • איזה קטעים איתו
  • אני בהחלט מפונקת כנרא :) אבל ככה הרגלנו אותו והתרגלנו באצמנו....ךטוב מתרגלים מהר מה לעשות.

• איזה מתוקי

• יוליצקה תודה לך מאמי :) מהתחלה היה לו די קשה הוא צרך בבוק בבוק אבל עכשיו שבוע וקצת אחרי והוא שכח ממנו הוא כל הזמן רעב ורוצה אוכל ונישנושים כל הזמן ומיה טוב במשקל אחרי שמאוד רזה מכל ההקאות האלה אז אם לא יבקש בקבוק שלו לבד אז כך גם ימשיך לתת לו מדולל וככה לעט לעט נדלל עד שיהיה מים. :) לא אכפת לו הטעם ולא משנה לו כמויות היקר שזה יהיה בבוק וצבע חלב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה