חזרתי אמא ל-2 נסיכות - להב ו.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם

היה קשה והצלחנו מצאנו את השם המושלם לנסיכה השניה המושלמת שלנו.

אתחיל במשפט - הכל מלמעלה ולכל דבר סיבה, חשוב ללכת עם תחושות הלב - עד הסוף תבינו את כוונתי.

ביום חמישי הגעתי לביקורת שיגרתית לראות אם יש התפתחות התקדמות או משהו, כי היה ברור- שבוע 41 אם אין כלום ניתוח קיסרי.
    לא היה שום כלום, הכל כרגיל ללא התקדמות.
    הרופא הבודק ליטף לי את היד ואמר לי שהוא מעריך אותי מאוד על הרצון העז אבל הוא גם ממליץ לי מכל הלב לעשות את הדבר הבטוח ביותר עבור שתינו - ניתוח קיסרי נוסף.
    היה לי עצב מסויים לכמה שניות ופתאום חשבתי לעצמי - מה את עצובה? עוד כמה שעות את אמא לשתיים וזה מה שחשוב.
    ופתאום הכל נשכח - כל הלחץ, כל הרצון ללידה רגילה, כל התסכולים מההריון שלא נגמר - והתחילה התרגשות אמיתית וכנה - חוזק נפשי עצום שאני הולכת לעשות את זה כמו גדולה.
    בהמתנה הכרתי בנות מקסימות שהגיעו ללדת ואיתן העברתי את כל האשפוז של אחרי, המחשבות, הלילות, הבקרים - אני מודה ומתוודה היה לי כיף ומרענן - קיימתי שם פורום תמיכה משלי ונורא נהניתי לעזור לאמהות צעירות בשאלות והכוונה
71 תגובות
עמוד 2
  • מזל טוב!!
    איזה יופיייייייייייי

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • איזה מרגש !!!!
    התמונה מקסימהההההההההההההה,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואאאאאאאאאאאוווווווווו סיוני מאמי מזל טוב!!!!!!!!!!!!
    קודם כל שם מהמםםםםםםם
    דבר שני באמת נועם ברורה!!!!!! מהממת!!!!
    המון אושר והצלחה

• איזה יופי איזה סיפור מרגש

• איזה יופי!!! המון המון מל טוב!!!!
    סיוון את לא מבינה כמה ריגשת אותי........... אני בוכה............ אשכרה דמעות............
    שוב מזל טוב ושה' ימשיך לשמור על נועם הקטנטנה, על להב ועל כל המשפחה שלכם!!!!!
  • וואי סיוון ממש ריגשת אותי.... הדרך שסיפרת... והתמונות בסוף
    http://www.holdthatpic.com/

• איזה שם יפה ונועם באמת מאוד ברורה, שיהיה לכם הרבה אושר וחת משתי הבנות המדהימות. ושוב מזל טוב
  • הכל זה מלמעלה סיון.
    כך היה צריך לקראות, הקיסרי הזה.
    והתוצר של כל הסבל הוא כל כך מושלם שזה שווה הכל.
    להב כזו יפה ומושלמת שכניראה העולם החליט לחזור על עצמו וליצור העתק מושלם שלה.. היא באמת קופי להב.. שני יפיפיות.
    תגדלי אותן בנחת והרבה אהבה!

להוסיף לפייסבוק
  • קודם כול מזל טוב מאמי
    הריאות ואושר

וווואוווו איזה סיפור מרגש שתגדלו את 2 הנסיכות שלכם בנחת בריאות והמון האבה
    והשם ממש יפה
    הן שניהם מקסימות חבל"ז
    לילי
  • מזל טוב תגדלי אותן בנחת

• בשרשור של נטלי כבר כתבתי כמה אני המומה מהדמיון המפחיד ללהב...
    מאמי רק בריאות נועם זה אחד השמות לבן ובת
  • יפה שלי, יקרה שלי, נשמה טובה שלנו
    מאחלת לך לנתי ללהב ולנועם אושר בריאות
    הנאה כיף, לילות נהדרים ימים קסומים
    אהבה לנצח
    אוהבת אותך טונות
  • סיוני מזל טוב ממיייייייי
  • הייתי חייבת להגיע לזה....

יקירה הרבה מזל טוב נועם מקסימה בדיוק כמו השם שלה.... 55555

הרבה אושר...
  • סיפור מדהים

אמא מדהימה

נסיכות מדהימות

שתגדלי אותן בנחת והמון מזל טוב יקירה

• איזה כיף לשמוע חוויה חיובית על הקיסרי!!
    תגדלו אותה בנחת היא מהממת555
    [/center]
  • מזל טוב! המון אושר! המון בריאות! תגדלי את שתי הנסיכות בנחת!
  • סיווש היקרה המון זמן לא הייתי פההה פשוט לא יוצא לי אני מודה שאני קצת בוגדת מאז הפייסבוק חחחח. שמעתי על הלידה ואפילו ניכנסתי עכשיו כי תיארתי לעצמי שיהיה את סיפור הלידה שלך
    חמודהה אני מאחלת לכם את כל האושר שבעולם תגדלו את הבנות המקסימות בנחת והמון אהבה איזה פשושית נועם בלי עין הרע ולהב בכללל אין מילים בפי .
    שיהיו לנו רק בשורות טובות תמיד אמן.
  • מזל טוב

• וואי קראתי עכשיו את התגובות של כולכן שוב והתרגשתי בטירוף!!!!
    ושמתי

• טוב אז איחלתי כבר הכול אבל אני פתאום שמתי לב שהשתחררתם בט"ו באב.. קטע- זה היום הולדת של נויה..(-: בכל מקרה אני מבטיחה להיכנס מאוחר יותר ולברך כמו שצריך גם בפורום ולא רק בפייס..
    ]
71 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה