חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    מנסה לאזור אומץ ולכתוב כאן.

גמני מתקשה להכנס להריון, לצערי
    אנחנו מנסים כבר 9 חודשים- והחלטתי שהיום אני הולכת לרופא
    מתה מפחד
    יש לי בבית ילדה ב"ה בת שנתיים וחצי
    והחודש נשברתי- התחילו לי פחדים שאולי היא תשאר בת יחידה

אני ממש עצובה, לא מסוגלת לשמוח,
    כל הזמן רק חושבת על ההריון המיוחל שפשוט מסרב להגיע

מקווה מאוד שאהייה כאן לזמן קצר בלבד
    אך אי אפשר לדעת

היי נעים להכיר- וסליחה שההודעה הראשונה שלילא משו.

sarah-85
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    לפעמים מלחץ לא מגיע שום דבר ...

נסי להירגע ולבדוק באמת מה קורה בגופך...

מקווה שנשמע ממך בשורות טובות!

(הלוואי והייתי מיישמת את העצות שלי גם על עצמי...חחחחח)
  • הי שרה,
    לדעתי המצב שלך הרבה יותר טוב משל רובנו, כיוון שכבר הצלחת פעם אחת אז זה קצת מרגיע, לא? שאולי אין בעיות, שרק הלחץ משפיע עליכם?
    בכל מקרה, גם אם חס וחלילה הרופא יעלה על משהו- לפחות תדעו איך לעשות את הדברים אחרת כדי להצליח להיקלט...

תפסיקי לחשוב כל הזמן רק על זה... אני יודעת שזו נחמה מעטה, אבל אני באמת מאמינה שבסופו של דבר, כשיגיע הילד שכ"כ חיכית לו, את תביני בדיוק שהוא הילד שהיה צריך להיות לך (שלא היה מתקבל בכל זיווג אחר), ולא אף ילד אחר...
    אני בעזרת השם אתחיל לנסות סיבוב שלישי, החלטתי לקחת את הדברים קצת יותר ברוגע... להגיד לעצמי שכל מה שקורה עכשיו קורה בגלל האהבה הגדולה שיש ביני לבין בעלי- ולהינות מזה!!! הנסיונות צריכים להיות כיפיים ועוצמתיים ומרגשים ומאחדים ולא מלחיצים ומבאסים...

אז מספיק... מחשבות חיוביות, חיוכים על החיים הנפלאים שלך (בעל וילדה), על הבריאות שיש לכולנו ובטח על עוד הרבה דברים טובים שיש לך בחיים (שאני לא יודעת עליהם, כי אני לא מכירה אותך עדיין).

נשיקות, תעדכני אם יהיו דיווחים מהרופא,
    יפעת.
  • ברוכה הבאה
  • מאמי הדיכאון הזה הוא שמזיק אותך ולא מביא אותך למטרה
    הגוף שלך כבר היה שם זה אומר שכן יש לך יכולת ואת פוריה יתכן והלחץ הוא זה שמשפיע
    ברור אצל הרופא לא יזיק ואולי אפילו ירגיע אותך

הכי חשוב להישאר אופטימית ושמחה ואת תראי שהכל יגיע

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה