IVF באסותא ראשל"צ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

יום אהבה שמח לכולנו
2 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי שם.
    ת'האמת גם אני לא ידעתי לקראת מה אני הולכת וזה הטריף אותי. פחדתי רק מזה שאני לא יודעת מה הפרוצדורה.
    אז ככה:
    בפעם האחרונה שאת הולכת לרופא לפני השאיבה תשאלי ותרשמי מה בדיוק את צריכה להביא: איזה מסמכים את מי ואת מה. לי היה קצת בלאגן עם זה - לא משהו שלא פתרו במקום אבל זה סתם הוסיף לי לחץ.
    ביום שייקבע לכם, כשמגיעים ליחידה ניגשים למזכירה בכניסה שם חותמים על כל מיני מסמכים (שני בני הזוג) ומוסרים לה את הטופס 17. אח"כ היא תפנה אתכם לאחיות - זה מצד שמאל בתוך יחידת ה-IVF שם מוסרים את הטפסים, תוצאות הבדיקות שהבעל עבר (איידס וצהבת נראה לי..) ואת הסכמתו החתומה לשימוש בזרע. ואז אומרים לכם להמתין בחוץ (אם אין מקומות פנויים).
    כשיתפנה המקום יקראו לכם להיכנס ויגידו מה מספר המיטה שלך. אתם תמסרו את הצנצנת עם הזרע לאחות והיא תעביר אותו למעבדה. את תחליפי את בגדייך לחלוק של ביה"ח עם פתח בגב, תשימי כובע וגרביים מרשת (אפשר לשים מתחת גרביים חמות כי די קר שם) ותחכי שיבואו הרופא המטפל והמרדים להסביר לך מה הולך את הליך השאיבה ואת סוג ההרדמה. גם שם תצטרכי לחתום על טופס הסכמה להרדמה.
    בבוא הזמן תיקראו לך ותיכנסי לחדר הניתוח תשכבי על כיסא כמו של גינקולוג יחברו לך עירוי ותוך שתיים שלוש שניות פשוט תירדמי. אחרי עשרים דקות ככה את מתעוררת במיטה (קחי את הזמן ואל תקפצי ישר) האחות תיגש אלייך לבדוק דופק ולוודא שחזרת להכרה. ואז תוכלי לשתות תה, קפה ולאכול משהו קטן (לא כדאי להעמיס על הקיבה: אני אכלתי רק כמה תמרים ואגוזים ושתיתי תה וכל הדרך חזרה הביתה היתה לי בחילה ובסוף גם הקאתי כמה פעמים (תכיני מראש שקית ומגבונים באוטו ובכלל את יודעת שסור לך לנהוג אחרי זה, נכון?)
    אחרי חצי שעה של מנוחה ביחידה שבמהלכה יגידו לך כמה ביציות נשאבו ומה איכות הזרע והביציות (לרוב לא מנדבים מידע אז בהחלט אפשר לשאול) תוכלי ללכת הביתה.
    אחרי השאיבה יש קצת כאבים בבטן התחתונה ויכולה להיות בחילה עד הקאות. זה בסדר אך תיהי עם אצבע על הדופק בימים שאחרי השאיבה שלא יתפתח גירוי יתר.
    וזהו נראה לי שזה הכל..
  • היי פאפאיה,

תודה על כל ההסברים.

קצת מפחיד אותי הסיפור של ההרדמה.
    אז אני מבינה שתוך כ- 20 דק' מתעוררים , נכון?

אמרת לשים לב לגירויי שיכול להיווצר לאחר שאיבה
    איך מבחינים בו? מה הסימנים?

במידה והכל תקין ל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה