להלן החדשות ...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנננות אז ככה....
    בעלי היה אצל אורולוג וזה אמר לו שהבדיקה שלו די טובה...אמנם לא מושלמת אבל בהחלט ניתן להיקלט במצב הזה להריון
    יש לו בפליטה אחת 37 מיליון זרעים כמעט פי 2 מהנורמה ו 5% תקינים כלומר בשקלול כביכול יש לו 10%, הרופא אמר שנכון זה עדיין לא 14% אבל זה מצב שהחלט ניתן להיקלט לבד
    הוא בכלל המליץ לחכות עוד חצי שנה, כלומר שנה ניסיונות לפני שפונים עוד פעם לרופא.
    האורולוג נתן לו שוב הפניה לבדיקת זרע והמליץ לעשות אותה חודש הבא ולראות שוב מה התוצאה.
    זה הביא לנ ו אופטימיות, למרות שגם ככה לא חסר לי ממנה אבל יותר לא יכול להזיק
    כפי שכבר רשמתי לכן אם החודש לא נקלטתי (בעזרת השם כן) אני אעשה פרופיל הורמונלי, בעלי יעשה בספטמבר את הבדיקה שוב ואם חלילה עד אוקטובר לא נצליח נחזור בנובמבר לרופא נשים להמשך התייעצות כפי שהוא אמר.
    כמו כן בעלי כבר היום בא אליי אחרי הרופא ואמר לי יאללה מה קורה עם הג'ל פרה סיד אני מחכה לו
    החלטנו שאם החודש לא ילך בחודש ספטמבר ננסה עם פרה- סיד

בננות אהובות שלי חג אהבה שמח לכן מי יתן ונזכה החודש כולנו לחדשות מעולות

הלן
9 תגובות
עמוד 1
  • הלן מאמייייי
    וואי אני ממש שמחה בשבילך איזה כיף לקרוא את זה!!!
    הלוואי הלוואי הלוואי ונקלטת מחזיקה לך

שיהיה לנו חודש עם בשורות טובות!
  • ממוש, זה חדשות טובווווות!!! ממש שמחה לשמוע, הוקל ל בשבילכםי
    תמשיכי להיות חיובית כמו שאת, תמשיכו לעבוד, עם ובלי ג'ל, וטפו טפו, חמסה חמסה, נשמע חדשות טובות בקרוב מאודדד

ענת
  • הלן האהובה שלנו!
    מה היינו עושים פה בלעדיך בפורום??? אין עלייך בעולם... איזה כיף שהבשורות הן כאלו מעודדות, אני כ"כ שמחה בשבילכם...
    המון המון בהצלחה, שיהיה לכם חג אהבה שמח וכייפי במיוחד...
    נשיקות,
    יפעת.
  • איזה יופי,

בשורות משמחות, במיוחד ליום האהבה
  • איזה יופי מאמייייייי שיהיה בהצלחה..בעזרת השם

מה
  • תודה יקרות שלי , ממש כיף לקרוא את התגובות שלכן
    כיף לי מאוד שיש לי אתכן, לחלוק איתכן ולשמוע את העידוד והיעוץ שלכן אתן מדהימות מקווה מאוד שנצליח לבד
    הלוואי ונשמע בשורות טובות החודש מכולכן וגם ממני

הלן
  • את מקסימה ואני בטוחה שיהיה בסדר !

• בשורות מעולות!!!!
    הלוואי הלוואי שכבר יגיע
    לשמור על האופטימיות והכל יסתדר

רעות
  • תודה מתוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה