מותר לקטר ביום האהבה ? :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בהזדמנות זו אאחל לכולן יום אהבה שמח
    האמת שאניתמיד מנסה לשמור על ראש חיובי. . אבל בכל זאת קיויתי להיות מופתעת או יותר נכון ציפיתי.. האמת עד שהוא נרדם, משהו לפני חצי שעה, שעוד הייתי במקלחת זרקתי לו בצחוק, יש לך 10 דק להפתיע. .. אבל זה לא קרה :(
    האמת שאני חולה על בעלי וטפו טפו היחסים שלנו נהדרים ושימשיך כך..
    רציתי רק תשומת לב אני הכנתי לו ברכה בעבודה עם תמונה של כולנו וכתבתי כמה מילים.. בשביל התשומת לב ..
    והוא צחק איתי ואמר לי שהוא קנה לי אוטו חדש. . יופי אבל זה לא העניין ..
    בכל מקרה פרקתי... ורק חשבתי שלפעמים דווקא בהזדמנויות כאלה קטנות יש תמיד דרך להיות רומנטים ולצאת מהשגרה..
    מה שכן יצא טוב שמחר יש לנו מסיבה בערב מהעבודה שלו במועדון עם קריוקי ופינוקים. .. אז יש לו עוד צאנס
    לילה טוב וסורי על המגילה זה נראה לי הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב ככה
    ועוד מהטלפון הנייד. ... הלכו לי האצבעות חחחחחח
3 תגובות
עמוד 1
  • לא נורא בובה זה גם יכול לקרות

• ענבלי, מסכימה איתך...
    גם חשוב לדעת שלא צריך יום אהבה או בשביל להביע אהבה...
    תגידי לו שהוא יכול להפתיע אותך בכל יום אחר
  • אחן מה לעשות.. זה כיף להיות מופתעת ביום כזה... אבל באמת לא כזה נורא.. כמו שהבנות אמרו העיקר שטוב לכם והיחסים טובים..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה