היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהלם שאני כל היום מתה לישון ואז בא הלילה ואני לא מצליחה להירדם. מישהי איתי???
21 תגובות
עמוד 1
היי אני מהפורום השכן .....
לגמרי איתך !! בנוסף להכל גם חולה צינון נוראי עם דלקת גרון בשיא הקיץ בעעעעעע
דנה היי... את יותר ממוזמנת.. את בהריון? מאיזה פורום את?
אולגה- ממש באסה, אבל זה הכל בגלל המזגנים.. בטח חם לך בטירוף כמוני... אני מצטטת את בעלי: יש לי צמרמורות בגלל הקור כבר... איזה סיסי...
אני מהורים חדשים...אומנם לא ממש פעילה...אבל מכירה את הפורום כמעט 4 שנים...התעוררתי מהאזעקה...ולא מצליחה לחזור לישון
אני ערה, אומנם לא בהריון אבל רוצה להיות החודש לא רוצה לעזוב את האתר גם אחרי הפלה כי אני יודעת שאחזור מהר.
גם אני פה בינתיים.....
לגבי אזעקה- אני כ"כ מבינה אותך.. אני במקור מקרית שמונה, עברתי שם כמה וכמה מלחמות.. לא רוצה להיזכר אפילו
חיוכית- שיהיה לך המון בהצלחה מאמי! אל תעזבי בשום אופן את הפורום... תאמיני לי הכי טוב כאן
בזמן האחרון התחלתי להחזיק מעמד בלילה חח לפני כן 24:00 אני כבר חורפתת
ענבל, מה זה להחזיק מעמד? בשביל מה את צריכה להחזיק?? את מחכה למשמרת הלילה פה???
אם את רוצה לישון, לכי על זה, לא נשאר לך הרבה זמן לקבוע לעצמך את זמן השינה, את יודעת....
איך בא לי תינוקי אני ממש מרגישה בשלה טוב בגילי המופלג 30...חחח
זהו שעכשיו אני כבר לא נרדמת התכוונתי שלפני כן שבועיים בערך ומתחילת ההריון אני נרדמתי מוקדם ובזמן האחרון אני נשארת ערה עד 2 בלילה חח ממש לא בכח ככה יוצא
חיוכית- קודם כל הכי חשוב לא להיות בלחץ... אני מכירה מישהי (זה להבדיל אלף אלפי הבדלות מהמקרה שלך) שעברה טיפולים ולקח לה כמה שנים להיכנס להריון... אחרי שהיא ילדה את התינוק שנוצר בעזרת הטיפולים, קצת יותר מחצי שנה אחרי נכנסה להריון באופן טבעי לגמרי. אני חושבת שככל שלחוצים על זה יותר ככה הגוף דוחה את זה.
אני בטוחה שעוד ממש קצת זמן יהיה לך סרגל הריון, וההריון יהיה אררווווךךך ומשעמם... :))
ענבלי- אם ככה, אז אני פה גם :)
חיוכית יהיה לך בע״ה רק לא להיות בלחץ
אני אומרת לכם לילה טוב
ואני בדיוק כתבתי לך הודעה בפייס... מתוקתקת :)
לילה טוב
אנסטסיה לילה טוב בובה חלומות מתוקים
אני רואה שהרבה ערות ממש תוסס פה הלילה
אולגה ניראה לי שהרוב מבאר שבע תקף אותנו פחד ועכשיו קשה לישון