אודליה (בקרוב אצלנו) - מה שלומך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בובה,

מה שלומך?

אני מאתמול לא מפסיקה לחשוב עליך. מקווה שנרגעת קצת גם מהסיפורים של הבנות כאן וגם ע"י רופאים.

תקשיבי גם מה שרציתי להגיד לך ולא הצלחתי לרשום אתמול. אמא שלי רופאת ילדים עם ניסיון של 25 שנה, אך לא עובדת בארץ (מסיבות אישיות שלה שאני לא אפרט כאן).

אתמול באתי אליה ובלי לתת יותר מידי אינפורמציה שאלתי מה קורה אם מגלים אצל מישהי שהתינוקת (ראש ובטן) קטנה ב-3 שבועות מהשבוע שבו היא נמצאת.

את יודעת מה הייתה התגובה שלה תוך שניה בערך כשעוד לא הספקתי להשלים את המשפט? פשוט כנראה התינוקת שוקלת מעט והיא קטנת מימדים! אבל לא מדובר במום כלשהוא וצריך פשוט לבדוק באיזה משקל נולדה אותה בחורה ומה המימדים שלה ושל בעלה!

מה שאומר שכל הבנות שכתבו לך שאיבחנו אצלן אותו הדבר ובסוף נולדו תינוקות בריאים - צודקות!

אז אני ממליצה שתלכי לייעוץ גנטי, תקשיבי לו כי הוא בטח יעשה את הבדיקות והחישובים שאמא שלי התכוונה אליהם ויגיד לך שהכל תקין!

בהצלחה מכל הלב ותעדכני!
1 תגובות
עמוד 1
  • איזה נשמה מדהימה את

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה