מישהי כאשן עשתה מי שפיר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי

אני אמורה לעבור בדיקת מי שפיר בראשון הקרוב ודי פוחדת... אם יש מישהי שעברה? זה כואב? (את האמת!) אח"כ יש כאבים או כיווצים? כמה ימים נחתן?

תודה והמשך יום נעים

אפרת
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אפרת, קודם כל שיהיה בהצלחה, יעבור בקלות ותוצאות תקינות כמובן

• היי זה לא כואב בכלל
    גם אני חששתי מהזריקה שחלילה לא יפגע בעובר אבל הכל עבר בשלום
    והכי חשוב שהתוצאות יהיו תקינות

• גם אני עשיתי ביוני השנה באסותא אצל פרופ' ליפיץ.

הבדיקה עצמה מהירה ואני לא הרגשתי את השאיבה אלא רק את הכנסת המזרק, זה קצת כאב אבל לא כאב בלתי נסבל. את הוצאת המזרק כבר לא הרגשתי.

חשוב שתדעי שעילפון מיד אחרי הבדיקה מאוד נפוץ!!! אל תקומי מהר מידי וגם כשאת קמה שיהיה מישהו לידך למקרה שתתעלפי כי אני לא ידעתי את זה וכשהתחלתי לקום מהמיטה בעלי בדיוק ניגש אלי ורק הספקתי להגיד שיש לי סחרחורת והוא תפס אותי כשעוד הייתי במהלך ירידה מהמיטה.

זה לא מפחיד ואחרי כמה שניות התעוררתי. שכבתי במיטה אחרת להשגחה למשך כחצי שעה ואחרי זה הם ממליצים גם לשבת כחצי שעה ורק אז לעזוב.

חוץ מזה אני אחר כך נחתי במיטה שלושה ימים והייתי קמה רק לשרותים (חייבים לשתות המון) ולאכול.

לא הרגשתי תופעות תודה לאל והכל עבר בשלום!

לידיעתך קיימת בדיקה נוספת שנקראת פיש שבה לוקחים במסגרת הדיקור עוד מבחנה של מי שפיר והתוצאות מתקבלות סתוך 48 שעות. זה רק 85% ויש עלות של כ- 1700 ש"ח.

שיהיה בהצלחה ותעברי את זה בקלות ובשלום ותוצאות תקינות
  • תודה לכל הבנות המקסימות על התשובות
  • הי
    אני עשיתי בהריון הראשון , אצל פרופ' ליפיץ האגדי
  • היי,
    קודם כל בשורות טובות, אמן!
    אני גם עשיתי את הבדיקה, חששתי ממנה מאווווווד, הכי פחדדתי שמי השפיר עלולים להזדהם וזה מסוכן מאוד לעובר, אח"כ פחדתי מהכאב...
    בסופו של דבר הבדיקה נעשית בסטריוליות גבוהה מאוד,(עשיתי בבי"ח ברזילי) שופכים על הבטן חומר אלכוהולי בצבע ורוד לחיטויי (שהוא קרררר כאילו מרחו לך גלידה, אבל אנחנו באוגוסט אז בכיף), הבדיקה נעשית תחת השגחת אולטרסאונד, כך שהרופא רואה היכן העובר והדקירה נעשית במקום מרוחק ממנו.
    הדקירה עצמה לא כואבת בכלל כמו בדיקת דם ואפילו פחות (ואני אחת שנוהגת להתעלף בבדיקות דם וממחטים בכלל חחח)
    החלק הכי לא נעים הוא החדרת המחט לעומק הבטן, זה מעט כואב לא אשקר, כמו שרוצים לפוצץ בלון ולוחצים עליו כך הרגשתי בבטן. האמת שיותר פחדתי ממה שבאמת כאב לי.
    אח,כ נחתי יומיים, צריך שלושה ימים לשכב ולשתות המון!
    ביום השלילש כבר איבדתי סבלנות מהשכיבה.
    תקפידי לשתות המון המון כדי להחזיר את כמות מי השפיר ואל תשכחי שאנחנו בקיץ וחם נורא ועלולות להתייבש מבלי לשים לב.
    באותו היום הרגשתי קצת גרד ןתחושה כאילו המחט עוד שם-באיזור הדקירה אבל נראה לי שזה יותר פסיכולוגי, כי הייתי צריכה לספק את החששות והחרדה שהיו לי קודם...חחחחחחחח

בהצלחה, שיהיו לך בשורות טובות ורק בריאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה