עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות
    קודם כל תודה רבה לכולכן על התמיכה המדהימה וההרגעה העוד יותר מדהימה!!

אחרי ההודעה שכתבתי אתמול חיכיתי לתשובה מהרופאה שלי...
    הרופאה שלי קיבלה את הפקס עם כל הנתונים
    והאחות התקשרה להגיד לי את התשובה שלה:

"הרופאה ראתה את הבדיקות שלך-
    הכל תקין!!!"
    נשבעת שאני לא יודעת איזה אייקון של פרצוף לשים עכשיו
    מה, הרופאים האלה עושים ממני צחוק?!
    למי אני אמורה להאמין? על מי לסמוך??
    היא פחות אחראית,
    או שהוא ממש מלחיץ?!
    אני לא יודעת מה לחשוב ומה לעשות.
    הסברתי לאחות והיא נתנה לי טלפון שבו אני יכולה לדבר עם הרופאה בעצמי.
    אתקשר אליה היום ואשאל אותה איך זה הגיוני שיש פער כ"כ גדול בין מה שהיא אומרת למה שהרופא הפרטי אומר.

אני כבר במחשבות לא לעשות את הסקירה השלישית בשבוע 32... סת משגעים לי את השכל, ואני לא ישנה בלילות מדאגות, ובסוף אומרים לי שזה סתם?!

עכשיו יש לנו חבר משפחה שהוא מרצה ומומחה ליילוד וגניקולוגיה בחו"ל, בגלל שהוא חבר הוא לא יגיד לנו משו כדי לכסות את עצמו אלא יגיד לנו את האמת. נשאל אותו מה הוא אומר, ובמקרה הכי גרוע נפנה למומחה מוכר בירושלים.

אני כבר לא יודעת מה לחשוב

24 תגובות
עמוד 1
  • מותק! ככה זה!!! משגעים אותננווווו!!!!!
    הכל בסדר! תדברי עם הרופאה כדי שתהיי רגועה, אפילו תתיעצי איתה בנוגע ליעוץ גנטי אבל תנשמי ! תרגעי! הכל בסדר!
    איך אני שונאת שמלחיצים ככה
  • אני הולכת להגיד פה משהו קצת קשה... מצטערת מראש ‎

• מתוקה!!!

קראת את מה שכתבתי לך בהודעה נפרדת רז את יכולה להיות יותר רגועה.

ודרך אגב גם אני נולדתי 2,100
  • מאושרת בשבילךךךךךךךך

האמת ??? ממש נשמתי לרווחה הרגע....

דנה
  • תודה בנות

• מאמי אני בטוחה שהכל בסדר!
    אני יודעת באיזה מצב את וקשה להיות אופטימית, גם אני הייתי כזו שהמתנתי לתשובות של הבדיקה ולא האמנתי לאף אחד שאמר שהכל תקין.
    את תראי שבסוף את תצחקי על זה...
    תעשי את הייעוץ הגנטי ואקו לב בשביל השקט שלך...

בהצלחה

• מתוקה!

אני בטוחה שהכול בסדר בה עם העוברית! כנראה יש דעות שונות של רופאים,ל]י דעת אחד מה שהוא רואה זה בגדר התקין ולפי דעת השני זה לא תקין,או פחות תקין. יש גם רופאים קיצוניים שרואים משהו וישר אומרים-לא תקין,תעשי הפלה, ויש כאלו שמיד אחר כך רואים ואומרים הכול בסדר! וזה קרה לכמה וכמה נשים שאני מכירה.
    לגבי היעוץ הגנטי-גם לי הציעו לעשות ובררתי אצל אנשים שעשו וזה בסך הכול סטטיסטיקה,הם יגידו לך יכול להיות ככה ויכול להיות ככה ,אז החלטתי לא לעשות.
    לעומת זאת הלכתי לעשות אקו לב עובר בשביל השקט הנפשי, אני יכולה להמליץ לך על קרדיולוגית מקסימה שאצלה עשיתי!
    דברי עם הרופאה שלך ופי התגובה שלה תחליטי אם ללכת לשמוע עוד חוות דעת
    תהיי חזקה ואופטימית!
  • אני הייתי מדברת עם הרופאה, וזהו.

חוצפה! גם ככה אנחנו בלחץ היסטרי בלי שיגידו לנו כלום, והם באים ואומרים דברים מיותרים!
  • פפווי איזו הקלה
    הרופאים האלה- תאמיני לי...

את האמת- לא יודעת מה הייתי עושה... זה קשה לחשוב על הסיטואציה הזו

במה שלא תבחרי- ב"ה אני מתפללת שהכל יהיה תקין כך או כך

• תודה בנות

• בובה הייתי הולכת לחוות דעת נוספת שמעתי המון סיפורים על שגיאות בתוצאות של הבדיקות הכל יהיה בסדר תחזיקי מעמד

• אהובתי , על מי לסמוך? על הקב"ה

בואי נסכם סופית שרופאים אוהבים להלחיץ
    לא יודעת מה זה עושה להם ..

במקרה כזה אין מה לעשות חוץ מלהרים את העיניים לשמיים ולהאמין בבורא עולם.

אני מחפשת אותך מאתמול
    דברי איתי שאת בפייס'

• שירוש מאמי ראיתי הבוקר שחיפשת אותי בפייס
    אני לא בבית עד מחר בערב לצערי הרבבבבבבבב
    לכן בקושי יש לי גישה למחשב :/
    בכל אופן
    הרופאה חזרה אליי וקצת עצבנה אותי

• מתוקה!

ככה זה, ובינינו לא היה לי ספק שהרופאה שלך תגיד לך ללכת לייעוץ גנטי כי היא תיקח על עצמה כלום. לא רציתי להגיד לך את זה לפני כי עוד הייתה תקווה שאני טועה...

זה הלינק לאתר של פרופ' שוחט שאמרתי לך עליו מקודם.

תלכי ותייעצי איתו ואני בטוחה שתראי את הדברים באור אחר, הוא יתן לך תקווה ותצאי ממנו מחוזקת.

אני שבה ואומרת שאחרי מה שאמא שלי אמרה אין ספק שהכל תקין אצלך ועוד במיוחד לאור משקל הלידה שלך שכתבת.

נשיקות אהובה ואם את צריכה עוד משהו כתבי לי מייל ונחליף טלפונים כי אין לי פייס.
  • ג'ני נשמתי תודה

• מאמינה שהכל יהיה בסדר
  • אודליה- הרופא שעשה לי את הסקירה- ד"ר דניאל רוזנק
    הרופא המומחה שאני רוצה ללכת אליו- ד"ר מישל נדג'ארי
    שמעתי שהוא ממש מוכר ומומחה..
    אם לא אגיע אליו אנסה להגיע לד"ר יגל ששמעתי גם עליו המון דברים טובים
    אבל מקווה ללכת לד"ר נדגא'רי.
    מכירה?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• ד"ר נגא'רי הוא מומחה בהדסה עין כרם שמעתי עליו דברים ממש טובים!
    יש את פרופ' יגל בהדסה הר הצופים, ממליצה עליו גם, איזה קופת חולים את?

שניהם מעולים!!

תנסי להתקשר ולראות איך את יכולה לקבוע תור אליו.
  • אני במאוחדת..את יודעת אם הם עובדים דרך הקופה הזאת?

אני מקווה שיש להם תורים והתור היחיד הפנוי לא בעוד חודשיים או משו כזה

• מאמי תעשי מה שאת מרגישה! אם את מרגישה רגועה על תלכי לשום רופא עד הבדיקה הבאה שלא תשמעי עוד דעה שגויה או נכונה כבר אי אפשר לדעת !
    אם את לא רגועה אז לכי תעדי כל מה הם אמרו לך שתהיה בטוחה שהכל בסדר ולא תהיה שקועה במחשבות כל הזמן. תאמיני שהכל אצלך בסדר וככה יהיה. רופאים בימינו אומרים הככככל ולא משנה להם שאישה בהיריון היקר שהם יכסו על התחת שלהם . אז כל דבר שהם אומרים צריך לקבל בפרופורציות נכונות ולא להינחץ לפני הזמן ולשמוע עוד דעה ולעשות בדיקות שישללו את הבעיות שהם ציינו שתהיה רגועה.
    גם לי היו המון בעיות אמרו לי כל מה שרק אפשר ב שבוע 11 אמרו לי להפסיק היריון העובר לא התפתח והיריון לא תקין. בשבוע 32 צירים מוקדמים ושמירה עד 34 כל שבוע היו אוצרים לי צירים עם תרופות והזירקו לי טרבוטלין והבשלת ריאות של העובר . ובשבוע 34 גילו ריבוי מי שפיר ושלחו לעמסת סוכר 100 וגם סקירה מורחבת ואקו לב. בסוף משכתי עד שבוע 38 לקייסרי מתוכנן. עכשיו אם יראה את הזן **** שאמר לי להפסיק היריון היתי תופסת אותו בביצים תולשת אותם מיצידי ומראה לו את הבן שלי שיקנא כי כזה דבר מדהים לעולם לא יהיה לו אפילו בחלומות !!!

• בדיוק שאלתי את המזכירה של פרופ' יגל לשעבר.

היא אומרת שאם את באה לקבל חוות דעת זה רק פרטי (בסביבות 2000 ש"ח), אבל יכול להיות שדברים הישתנו.
    הוא יצטרך לעשות לך שוב סקירה על מנת לתת לך חוות דעת.
    תיתקשרי להר הצופים למס' 025844111 תבקשי את מרפאת נשים ושם את המזכירה של פרופ' יגל ותתייעצי.

היא אומרת ששני הרופאים טובים ומומחים בתחום אבל פרופ' יגל הוא יותר בכיר בתחום.
    בהצלחה מותק
  • ITS ME- מאמי תודה על החיזוקים

• תראי שניהם טובים כמובן... נג'ארי מעולה!! אבל פרופ' יגל לדעתי הרבה יותר בכיר.
    אל תתלבטי הרבה, תבדקי את האופציות במבחינת המחירים ותראי מה יותר משתלם לך.

לא ניראה לי שזה רק חוות דעת, בטוח שזה כולל סקירה נוספת.
    מאמי, מה את חושבת ככה זה פרטי הון תועפות
  • תודה רבה אודליה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה