אני כבר בהמתנה שבוע... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר באמת קשה לי,אתמול הלכנו למיון (כי לא-היתה שביתה אתמול סוף-סוף וניסיתי את מזלי) ולפני זה בערב רק חפרתי לעצמי ולבעלי,איזה טימטום זה היה לנסות ולהיקלט ככה סתם..
    הייתי מתוחה,עצובה,עצבנית,בכיתי וכל שלל הרגשות-השליליים..
    אבל זה טוב,כי צריכים לעבור גם עצבים שכאלו,כדי לעבד את החוויה..
    במידה והייתי מתקתקת ביום ג' שעבר,הייתי עוברת את זה הרבה יותר בקלות.

למה אין-מצב לאסותא? כי הם עושים רק שאיבה ולא הרחבה לפני ולא אסתכן חלילה בנמק ברחם ובניתוח-נוסף כפי שכבר עברתי למניעת-הידבקויות,כי אחרי הגרידה אצלם נותרה ריקמה-עוברית.

שמעתי השבוע על 2 מיקרים ממש מלאחרונה,שכך אירע לבנות שעברו שם, שהסתבכה להן הגרידה אצלם.
    הם חוצפנים: יש מלא תורים-פנויים,תהליך "נקי" 4 שעות,אבל הם מסכנים את הבנות אח"כ בסיבוכים. אז הלוואי ויסגרו את הבי"ח-הפרטי שלהם!

אני כבר חודש ושבוע עם עובר מת בבטן..
    חודש- כי משבוע 7,הדופק ועד השקיפות לא עשיתי אולטרסאונד.
    הגענו ביום ג' שעבר מיד למיון ולא-קיבלו אותי...ואני מחכה כבר שבוע.
    אתמול לא-היתה שביתה סוף-סוף אז רצנו למיון ושוב דחו אותנו..

מחר שוב נלך,הלוואי ולא תהיה שביתה,זאת התפילה שלי,כדי שאסיים את הפרק הזה סוף-סוף..

מיותר לציין,שכעת אני בטלפונים,פקסים,כדי לקבל זיכוי על אתמול (710 ש"ח).
    למה אני כועסת על-עצמי?
    כי הייתי צריכה להמתין עם ההיקלטות להיריון..
    אני מטפלת בנעמה בפול-טיים-ג'וב..אני נהנית מכל-רגע,אך זה אינטנסיבי..
    ובנות שמטפלות בילדיהן כך מבינות אותי..
    בהפסקות שיש לי אני מתחזקת את הבית ותמיד ישנה עבודה, מטלות שנידחו,שוטפות וכאלו חדשות,שניכנסות בכל-יום.
    אני עייפה,מותשת..
    לא התפניתי ליטול-ויטמינים (וזה מבירור שעשיתי היה גורם-קריטי,כי לא-נותרו לי מאגרים אחרי-הלידה), כי אני סובלת מבחילות/הקאות.
    הייתי צריכה ברוגע לחלק את הפרנטל לחתיכות-קטנות, בנחת..
    הייתי צריכה+בעלי לשתות פעמיים ביום בעיקביות גם לפני הקליטה חליטת-תה סינית קסומה,מאייל-פוליטי מצפת (יש לו אתר),שעזרה לנו להיקלט ולהחזיק את ההיריון עם נעמה.

לפעמים,אחרי שיש כבר ילד בבית,מתחילים לזלזל עם ההיריון-השני וחבל,אך עליי לקחת על-עצמי פרוייקט לשיקום-הגוף..להחזיר לו את כל-המאגרים..

הנפש תשתקם,כשיתפנה לי זמן לעשות אתכל המטלות בנחת..
    וכמובן,נעמה שלי נותנת לי המון-כוח

17 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מלאכית

• איזה חוצפה זה לגרום לך להמתין ככה

• איפי,כפרה,הפכתי אתמול "שולחנות" שם...
    הצוות כל-כך נעים ואיכותי..הם מדהימים שם..אז לא-יכולתי להיות פרחה-עצבנית..

• מרווה
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אודליוש,ממי,נשמה,אני מחבקת אותך בחום,זה ברור שרופאים מלחיצים,את שומרת מכל משמר על-גוזלך כמה שיותר במקום הכי בטוח וטוב לו כעת,איתך

• שילגי

• מרווה, תודה על החיזוקים

• אל תרגישי מטומטמת, אבל עכשיו תתפסי את עצמך בידיים.
    ההפלה היא לא בגלל הלחצים שלך או הסידורים של הבית.
    את צריכה מומחה להפלות חוזרות.
    את צריכה את קופרמינץ. רק הוא ידע איזה "קוקטייל" את צריכה בשביל להחזיק היריון.
    יש לו הצלחות כבירות.
    הוא בטח יתן לך, מעבר לחומצה פולית 5 מ"ג, אנדומטרין עד שבוע 9 (פרוגסטרון לתמיכה) ולכי תדעי מה עוד.
    במקומך- הייתי קובעת אליו תור אתמול.

• איפוש,מפיך לזה שבמרומים

• היי בובה

• קיבלת ארכה..מתוקף הנסיבות, יש נסיבות מקילות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה