זה לא מוגזם?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה המחירים המטורפים האלה של ספרי לימוד וציוד לביה"ס?!
13 תגובות
עמוד 1
  • חה חה חה איפה היית?
    התעוררת?
    הכל פה מוגזם!!!!!!!!!!!!!!!
  • אל תכעסי
  • ממש זוועה
    איך יודעים לעשות עלינו כסף

• בביה"ס של אחיין שלי בצור יגאל יש תוכנית בה הילדים מקבלים בתחילת השנה את כל הספרים עבור מחיר יחסית סמלי (לא יודעת בדיוק כמה) והם מחזירים את הספרים בסוף השנה

למה לא לבוא לקראת ההורים

• ההפרש בין הילדים שנתיים, השם של הספר אותו שם, החומר אותו חומר, העבודות אותן עבודות, ההבדלים כאלה מזעריים, מספור עמ' שונה ועוד כל מיני שטויות כאלה, העיקר שיהיה - מהדורה חדשה!!!!
    פשוט בושה!!!
  • איפה הימים שהשנה היתה נגמרת והיו נותנים לנו מחק שנמחק את הספר כדי להעביר אותו או למחוק

היום אין את זה
    אני שמעתי שיש חטיבה בבת ים שאין אצלם ספרים הכול יהיה באייפוד. הילדים יקבלו אייפוד והכול יהיה כבר שם

• אני לא יודעת מאיפה את...
    אבל אני מורה, ואצלנו בבית הספר ישנו פרוייקט השאלת ספרים,
    זה ממש אחלה דבר, משלמים סכום ומקבלי םספרים לכל השנה,
    וכן, הכל יקר במדינה שלנו, עלק מדינת רווחה, איפה המדינה ואיפה הרווחה...

איפי,
    בפרוייקט בבת ים, עד כמה שידוע לי, ההורים יקנו את המחשבים, ויהיהו לילדים תוכנות לכל מקצוע,
    זה פרוייקט נסיוני, הלוואי ויצליחו, ויתנו גם למורות מחשבים ניידים
  • בהחלט מוגזם

בחולון אנחנו משלמים אגרת ספרים בתחילת שנה ומשאילים לילדים את הספרים לכל השנה, בסוף השנה מחזירים את הספרים.
  • 2‏ ילדים בכיתות נמוכות,‏ ללא ציוד רק הספרי לימוד עולה לי יותר מאלף ש"ח
  • וואוו,
    באמת המון המון כסף!!!
    יש לי עוד שנתיים להוצאות האילו....
    לא פשוט בכלל....
  • אצלי יש עוד שנה
    אצלנו יש חט"צ
    ספרים עולים 500 שקל

• בקיצור יפעת,‏ ראשון היא אחת הערים ‏
  • זה רק במערב ככה ... בכל שאר העיר יש גני חובה רגילים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה