-
-
-
-
שולחת לח מליון
לילי
-
-
ממי רוצה חיבוק ??
-
מאמי, עזבי את הבית. תנוחי כמה שאת רק יכולה. לא יקרה כלום עם קצת בלאגן!!!!
-
בטח שאפשר
-
-
מאמי לאט לאט את תחזרי לתלם אל תהיי לחוצה אני בטוחה שהכל יהיה בסדר
-
-
]
-
סיון תנוחי. תעזבי את הבית עכשיו. אף אחד לא ישפוט אותך על איך שהבית נראה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
בובה!
כמו שהבנות כתבו לך עזבי הכל ותדאגי לך ולנועם כל השאר יגיע אחר כך.
קודם כל תרגישי טוב!
-
תגידי את שרוטה?
חכי לתחילת ספטמבר להב תהיה בגן ותעשי פסח
-
-
היי בובה..תגידי את בסדר? יש לך 2 ילדים קטנים בבית,אחת שבטוח הופכת את הבית ברגע עם ריצות וצעצועים על הריצפה ואחת שדורשת יותר צומי עם האכלות וטיפולים..ואת אחרי קיסרי מאמי..אני אחרי קיסרי למרות שהייתי מתגברת על הכאב בהליכה ועמידה הייתי נוסעת לב''ש מאופקים כול יום לתינוקיה בה הייתה דיאנה שבועיים עד ששיחררו אותה אבל בעבודות בבית לא הייתי נוגעת..בעלי היה רק עושה כילים ומפנה את פח האשפה וזהו ,לא יכותי להיתקופף בשביל לשתוף את הריצפה או לטאטא ולהרים את הזבל וגם לא היה לי זמן לזה..מאמי אף אחד לא ישפוט אותך כרגע ילדת תני לעצמך זמן להיתרפא מהכול ואת תחזרי לעצמך..בהצלחה מאמי..
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/1ui5X-102]
-
מתוקה, אני מאוד אובססיבית לסדר ונקיון.
עשיתי טעות גם עם סתיו וגם עם קורן, חשבתי שאני סופר-וומן, הייתי מטפלת בילדים ומתקתקת במקביל את הבית על חשבון שעות השינה שלי, הארוחות שלי והבריאות שלי (התוצאה היא תת משקל, חולשה,עייפות נוראית). ביום הייתי בעיקר מטפלת בהם ובלילות מנקה את הבית עד השעות המאוד קטנות של הלילה.
רק לאחרונה למדתי לשים את הדברים בצד, שום דבר לא כזה חשוב. אז שיהיה קצת בלאגן ולא כל הכביסה צריכה להיות מכובסת- היום אני מפעילה מכונה בסופ"ש בלבד ופעם אחת בסוף כל יום מסדרת את הבית, מעבירה מטאטא/סמרטוט. אי אפשר לרדוף אחרי הסדר והנקיון 24/7 זה מתיש! זה ממוטט!.
לי לא היתה עזרה מהבעל או מאמא בעבודות הבית- יש לך עזרה מאמא שזה נהדר ומוערך! אז ממש לא להשתגע!
עצה קטנה: את יכולה לעזור לה ולעצמך לפני שנוצר הבלאגן- להיות מינימליסט, זה אולי הזוי אבל הכוונה היא להעיף/להעביר לאחרים דברים שאתם לא צריכים. לדוגמא:נוצר לי מצב שיש מלא דובים, משחקים או כל מוצר שהופך להיות חסר שימוש ורק יוצר בלאגן (בגדים, נעליים, כלי מטבח) לפעמים אנחנו צוברים וזה יוצר עומס פיזי ונפשי בלי שנשים לב. היום יש לי יותר הקלה. אולי קשה להבין- אבל עצם העובדה שלא קיימים דברים מסויימים- למעשה אין לך מה לסדר...מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי
-
יו מסכנה שלי אני כל כך מבינה אותך,
אבל את חייבת לשים את זה בצד, ולהשקיע רק בהחלמה שלך ובנעם ולהב,
תשאירי לאחרים לסדר, אפילו שזה לא בדיוק כמו שאת רוצה...
נכון שזה מעצבן אבל חייבים להניח לזה, חייבים
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
לאט לאט, זה מעצבן שהבית לא מסודר אבל תתעסקי בדברים יותר חשובים כרגע ולא בעינייני הבית, קודם כל תתחזקי ואח"כ תטפלי בנושא הזה.
-
מאמי זה בהחלט סובל מעט דיחוי... קחי נשימה עמוקה...
יש לך שתי בנות מדהימות לטפל בהן.. תתרכזי עכשיו בזה..
את גם אחרי לידה וזה כנראה ההורמונים, שאת לוקחת הכל קשה...
תנסי לנקות את הראש, להתמקד בבננות..
והבלאגן יסתדר...
וכמובן שאני שולחת אינספור חיבוקים