וואוי אני לא מאמינה שזה הגיע!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חברה שלי עוברת לגור היום בלונדון.... הרגשות מעורבים...מצד אחד אני אפילו קצת "מקנאה"בה כי זה היה הרצון שלי תמיד עבור לגור בארץ אחרת,לפתח חיים חדשים,מכרים חדשים,וכמובן להשתכר יותר אני עצמי לא נולדתי בארץ וזה מה שחשבתי שכנראה אעשה אך כמובן לא בחרתי את בעלי לפי זה והיו לי עוד שיקולים ובעלי לא מסכים לשמוע על האופציה הזו....אני חושבת שהיה לנו שם יותר קל מבחינה כלכלית לי יש מקצוע מכובד (שם זה נקרא מכובד מאוד)ובעלי גם יכל להתקדם שם.... מצד שני אני מפרגנת לה ומכול הלב כי מבחינתי זה הדבר הנכון לעשות.. מצד שלישי אני יתגעגע אליה....נכון שלא דיברנו כול יום ואפילו לא כול שבוע אבל בכ":א חברות זו חברות ועכשיו ניהיה כ"כ רחוקות...... סליחה על ההשתפכות אבל פתאום ניזכרתי בה.....עוד שעתיים וחצי היא על המטוס.......
2 תגובות
עמוד 1
אוי כמה עצוב אני לא אוהבת פרידות כאלה .
מזל שאנחנו לא חיים בתקופת האבן יש היום טלפון - פייס' - מיילים וכאלה אז תרגישי חופשי
מאמי יהיה בסדר השיגרה תעשה את שלה - ואת תתרגלי לזה שהיא בחו"ל וכמו ששירה אמרה יש טלפונים מיילים אנ"חנו פה בשבילך בכדי למלא את החסר