הפרשה לא רצויה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מסרבת להאמין ששוב קיבלתי!!! כל הסימנים הראו שהפעם זו הפעם.
    הוא אפילו הקדים ביום, לא נותן לי אפילו להשלות את עצמי. אז למה לעזאזל הכאבים בחזה כבר 10 ימים????? ולמה הנפיחות בבטן והכאבים כבר שבוע???? ההפרשה החומה הזו לא רצויה בכלל!!!

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
7 תגובות
עמוד 1
  • מבינה אותך הכי בעולם מאמי ....היה פעם שהרגשתי בחילות וכאבי חזה...היתי בטוחה שאני בהריון וקיבלתי וכך כבר חצי שנה האכזה מגיעה כל חודש...
    זה מבאס אבל רק ליום יומייים ...ואז חודש חדש שבעזרת השם תיקלטי

מה
  • יואוווווווווו מאמי אני ממש מאוכזבת בשבילך אך יחד עם זאת מחזקת אותך...
    מקווה שלא יופיע אצלי...
  • תודה בנות...אבל אני מהעקשניות...אני עדיין מאמינה שזה זה כי גם בהריון הראשון שלי לאחר שעשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה חיובית..באותו יום הופיעו לי הפרשות חומות וחשבתי שהבדיקה לא נכונה....הלוואי וזה כך גם עכשיו

• האם יש התחזקות של ההפרשות והם הופכות לדימום או שזה רק בניגוב ?
  • גם אצלי זה קרה בהריון השני והתבאסתי אבל אז ההפרשות פתאום נעלמו וגיליתי שאני בהריון. בע״ה אל תתייאשי יהיה בסדר הלחץ הזה לא מועיל את חייבת להירגע קצת ולא לחשוב על זה הרבה. בהצלחה. מחזיקה אצבעות
  • ההפרשה נעלמה מהערב ועד עכשיו ברוך ה' אין כלום ..אבל גם במחזור שלי יש לי ביום הראשון הפרשה ואז יום אין ואז הוא מגיע...אני מתפללת בכל כוחי שהפעם יענו הבקשות שלי!!

• מה, זה עזר לי שהייתי עקשנית כלכך???? אני יכולה להתעקש עד מחר...הוא בא!!! טוב,,,עוד חודש, בע'ה בשורות טובות לכולן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה