בשורות מדהימות!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שלילי אמרה זה מצדיק הודעה חדשה!!!

אני 4 שנים נשואה אחרי 2 הזרעות ו5 טיפולי בפרייה כאשר הארבעה הקודמים נכשלו וכך גם 2 ההזרעות.

בטיפול החמישי והאחרון כאמור נשאבו 7 ביציות הופרו 5 עוברים, 2 הוחזרו לרחם ו3 הוקפאו. היום שבועיים אחרי ההחזרה לפני כשעה התקשר אלי הפרופסור ובישר לי כי סוף סוף אני בהריון עם בטא 315 ואסטרוגן גבוה שזה טוב:)

אין מאושרת ממני.

מקווה לשמוע בשורות טובות מעוד בנות שצריכות את זה כאן.

תודה לכולן על הפרגון והתמיכה. אמשיך לעדכן בכל התפתחות

יום נפלא!!!
    אפרת.
24 תגובות
עמוד 1
  • יאו מאמי איזה כיףףףףףףףףףףףףףף

כל כך שמחה בשבילך מזל טובבבבבבבבבב שיהיה הריון קלללל

מה

• אני אכתוב שוב מזל טובבבבבבבבב
  • אכן בשורות מדהימותתתת!!!!
    מזל טוב!!!!

מאחלת לך 9 חודשים משעממממים !!!!
  • מזל טוב!!!!

הריון קל ותקין!

• קולווללוללוללולולוולולו!!!!!!!!!!!!!!
    המון מזל טוב!!!!!!
  • איזה כיף יאללה - פשוט כיף לשמוע...
    מזל טוב
    מזל טוב
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• איזה כייףףףףףףףף

מזל טוב

הריון תקין ובריא
  • יופי!!!!!!!!!!
    אני מאושרת בשבילך- אחרי 4 שנים וואו
    מרגש מאד
    שמרי על עצמך,
    הרבה הרבה מים,
    לאכול בריא,
    לנוח,
    תעדכני אותנו - דופק וכו'
    איזה אושרררררר

את יכולה לשתף אותנו מה הרגשת פיזית בשבוע האחרון? כאבים? בבטן? בחזה? משהו?...
  • תודה לכולכן על הפרגון. ברור שאעדכן.

ב5.9 בדיקת אולטראסאונד ראשונה. אני מתרגשת :)

לגבי התחושות שלי אני יכולה להגיד שהתנפחתי קצת מההורמונים והיו לי כאבים בבטן התחתונה אבל לא רציניים במיוחד. הכל היה נסבל. מדי פעם ביו תחושות של כאבים קלים בחזה.

איזה אושר זה סוף סוף לקבל תשובה חיובית! :)

מאחלת את האושר הזה לכולן!!

ערב מקסים

אפרת
  • יופי , גם לי יש כאבים בבטן התחתונה כבר שבוע וחצי
    תהני מההריון
  • בשעה טובה!! בשורה משמחת ביותר!!!
    תקין ועגוללללללל!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• מזל טוב

איזה כייףףףף !!!
  • מזל טוב!!!!
    איזה כיף לשמוע- מאחלת לך הריון קל ותקין

אני לפני הפריה ראשונה והייתי רוצה לשמוע ממך מה היו הבעיות אצלכם שהצריכו הפריות... האם אצלך או אצל בעלך... ובכלל איך עבר עליך כל התהליך הזה....

ושוב המון מזל טוב ובהצלחה- איזה אושר יאללה
  • בהתחלה הבנו שיש בעיה בספירת זרע אצל בעלי אפילו היתה בדיקה אחת שהיתה אפס עגול. עם הזמן זה השתפר ולכן התחלנו בהזרעות. אחרי שתי הזרעות שנכשלו החלטתי שחבל לנו על הזמן והחלטנו לעבור להפרייה.

ואז התחילו סדרת בדיקות וגילינו שיכול להיות שיש לי חצוצרה סתומה ולכן הלכתי לצילום רחם. הכל היה תקין ברוך ה׳. אבל אמרו לי שיש לי שחלות פוליציסטיות.

אצלנו זה בעיקר בעיה אצלי הביוץ שיכול להיות שמגיע מאוחר או לא מגיע בכלל.

ברוך ה׳ עם הרבה אמונה וכוח נפשי ניגשנו שוב ושוב במשך שנה וחצי של טיפולים עד היום.

אני מאחלת לך שיהיה לך את הכוח הנפשי והסבלנות והאמונה השלימה בבורא עולם שהכל יהין בסדר ויהיה.

כל תמיכה שתצטרכי את במקום הנכון.

שיהיה לך בהצלחה מתוקה ושנשמע ממך בשורות טובות בקרוב אמן!
  • נפלאאאאאאאאא

• כשאת אומרת השתפר את מתכוונת לגמרי, כלומר התוצאות שלו היו בגדר הנורמליות ?
    אצלנו הבעיה היא בזרע, וברוך השם אצלי הכל תקין....( אם היה ניתן הייתי הופכת את המצב ושהבעיה הייתה אצלי ולא אצלו... הוא לקח את זה קשה בהתחלה)

בכל אופן, אני פשוט מנסה להבין מה הסיכויים שלנו בהפריה ראשונה עם בעיות כמו שלנו...,
  • אין לך מה לדאוג יקירה וגם לבעלך לא. בהפרייה הם יודעים להתמודד אפילו עם תא ולא זרע.

בהתחלה בהתחלה אני זוכרת שהפרופסור אמר לבעלי כשיצאה לו הבדיקה של אפס שאין לו מה לדאוג כי היום גם גברים עקרים מצליחים להכניס להריון. הכל בידי שמיים מאמי ועם הטכנולוגיה של היום יהיה בסדר. תאמיני ובעזרת ה׳ כבר בטיפול הראשון נשמע ממך בשורות טובות.

לגבי שיפור הזרע יש כמה אפשרויות אני אחפש לך כדי לא להטעות אותך ואומר לך. אבל בינתיים הנמרחים זה הפתרון הכי טוב כרגע.

שיהיה לכם בהצלחה ואני מחזיקה לכם אצבעות :)
  • אהההה ועוד דבר ששכחתי לגבי השאלה שלך זה השתפר עד כדי כמעט מצב נורמלי. מאפס ל40 אחוז. :)
  • שיהיה לך המון מזל טוב ... אני מחכה לבדיקת בטא עוד שבוע אחרי טיפול ראשון ומקווה אחרון של הפריה ... אצלנו הבעיה דומה מאוד לשלך ושל שיר 26. לכן עניין אותי איך השתפר לגילך הזרע? לא הבנתי מה שענית לה... אצל בעלי הזרע חלש מאוד שהיה חייב לעשות איקסי לכל הביציות ....בכל אופן שיהיה הריון קל מלא ומשעמם ...

לילך...
  • התכוונתי איך השתפר לבעלך הזרע?? חחח מה זאת אומרת הנמרחים??

לילך...
  • המון המון מזל טוב.....
    שיהיה לך הריון קל ותקין....
  • חחחחחחחחלל אני כותבת מהאייפון אז הוא מתקן לי אוטומטי לפי איך שנראה לו. התכוונתי שכרגע ההפרייה זה הפתרון הכי טוב. והכי מתאים :)

ועוד דבר ששכחתי לומר עברתי גם שתי בדיקות פיפל למי שדמעה עליהן בטיפול האחרון אני חושבת שיש לזה חלק נכבד בתוצאה :)

יום נפלא
  • מזל טוב!!!
  • חחחח מצחיקולה, גם אני כותבת מהאייפון ולפעמים הוא מתקן לי את המילים והמשפט נשמע הזוי....

בכל אופן מה זה בדיקת פיפל (או ששוב זה האייפון....) שתרמה למצב?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה