תופעה מוזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    היום הוא יום 24 למחזור ( יש לי מחזור בין 32-35 יום )
    ביוץ משוער ככל הנראה היה ב 13 לחודש, אני לא כל כך מקפידה על סימנים וגם לא כל כך מזהה אותם אבל סביר להניח שהיה כי היו לי גם כאבים בבטן תחתונה (בתקווה שזה היה ביוץ)
    בכל מקרה הבוקר שמתי לב שיש לי מעט הפרשות על התחתונית ולפני כשעתיים קרה לי משהו הזוי !!!!
    פתאום היו לי גלי חום מין חולשה פנימית מוזרה כזאת והרגשתי רעד פנימי (כאילו אני רועדת מבפנים) כשהסתכלתי על הידיים הם רעדו ......נבהלתי !! לקחתי כמה שלוקים של מים ואכלתי תפוח אבל זה לא עבר ורק לאחר כחצי שעה עזב אותי כלא היה .
    אולי זה משהו שקשור לביוץ? למישהי קרה משהו כזה הזוי ?

איך זה שתמיד קוראים לי כל מיני דברים הזויים חחחחחח

הלן

7 תגובות
עמוד 1
  • חחח לא יודעת נשמע הזוי!!!:)

נקווה שזאת תופעה רצויה:)

מה
  • הלן מאמי...
    זה בדיוק מה שקורה לי בתקופה האחרונה...
    ואני קיימתי יחסים ביום הביוץ..
    אני מרגישה פתאום חולשה וכאילו ממש יש רעידת אדמה ממש קטנה אבל עדיים מורגשת כאילו כל רגע אני עומדת ליפול...אחרי כמה דקות הכל נעלם כאילו לא היה...
  • fאולי זה באמת תופעות של ביוץ
    אני יודעת שתופעות כאלה אופייניות לירידת סוכר כי סבתא שלי הייתה חולת סכרת אבל טפו טפו טפו הכל טוב אצלי וזה היה אחרי ארוחת צהריים לא הייתי רעבה
    ממש מפחיד
  • זה קורה לי בשבוע האחרון ואני אמורה לא לקבל ב 21 לחודש לפי הביוץ האחרון שהיה לי (אני בדקתי בבדיקות ביוץ...)

אני מקווה שזה לא ביוץ...

אלא...
  • הלוואי מאמי
    אצלי זה נראה מוקדם ......המחזור שלי הוא כל 32-35 יום ולכן הביוץ כנראה היה שישי שבת או שבוע שעבר
    קשה לדעת בדיוק אני לא עוקבת ממש אבל היום ראיתי הפרשות פתאום אז אלך לי לעבוד עכשיו
    אבל מה שהיה ממש הזוי וקשה לי להאמין שיש לי תופעה כלשהי שקשורה בכלל להריון בשלב זה אבל נחיה ונראה הכל אפשרי
    ובשבילך קורין אני מקווה מכל הלב שזו החסידונת עם איזה בייבי מהמם

הלן
  • הלן מאמי..
    תודה בובה!! גם אני מקווה שזו החסידה למרות שהיום קמתי עם כאבי מחזור מטורפים(אני אמורה לא לקבל עוד 4 ימים...)

המזור שלי הוא גם מגיע כל 32-35 יום...
  • אי אפשר לדעת מאמי יכול להיות שכאבים נובעים מהריון , התופעות של מחזור והריון דומות להפליא!
    גם אצלי מחזור כל 32-35 יום
    אני אמורה לא לקבל בסוף שבוע הבא בתקווה שכך יהיה

יאללה בשורות טובות

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה