-
מאמי אני קוראת את מילותייך ואשכרה נלחצת!!!
אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי ולא לטיפשת חלב שלפעמים עושות רק יותר גרוע.
תחשבי כמה הוא מתוסכל הפיצי הזה שלא יכול לדבר, את עוד יכולה לבכות על זה ולשפוך.
מחזיקה לך אצבעות שיהיה בסדר בהקדם
-
אין פלא שאת מפחדת
עברת חוויה לא הכי נעימה הייתי אומרת .
אבל כמו שאמרת להאכיל חייבים ... אולי לבקבוק יש פיטמה עם חור גדול מדי?
וואלה אין לי מושג מה להגיד לך מאמי
הבנות פה יתנו לך עצות בטוח
תרגישי טוב
-
וואי באמת מלחיץ!
תראי בציצי הזרימה היא לא כמו של בקבוק ואיטית יותר,
הזרימה בבקבוק יכול מאוד להיות מהירה לו.
עידן כל הזמן שינק (עד 10.5 חודשים) היה מקבל את הפיטמה הכי קטנה.
גם עכשיו הוא עם פיטמה מס 2 שלדעתי זורמת מהר ולא הרב שלבים.
ממליצה לך לקחת את הפיטמה הכי הכי קטנה!
-
תודה רבה
דוק
-
בהנקה זה לא קורה לו?
-
נשמה, זרמי עם הילד.
אין שום סיבה לגרום לעייפות תשישות אי נוחות לאמא ..בגלל הנקה.
לא הולך? לא צריך. גם חלב בבקבוק בין אם חלב אם או תחליף ,
זה עדיין מזין את התינוק ונותן לו כל מה שהוא צריך.
למי שלא ראתה איך יוצא חלב מציצי..מציעה לה לראות ואחר כך להגיד שהזרימה
איטית יותר או שונה,...זה כמה זרמים אל פי התינוק..והתינוק מנווט בעצמו,
פיטמה מספר אחת בהחלט מותאמת לרך נולד והלאה.
בגיל חודשיים וחצי בערך מעבירים לפיטמה 2 ..בגיל חצי שנה למספר 3...
כמובן שהכל גם תלוי בקצב של התינוק.
לא ממליצה בכלל לקנות פיטמה משולבת!! לא בטיחותי לדעתי בעליל !
פסיכולוגי חוסכים כסף אבל אפשר לגרום לחנק של תינוק..
קנו כמה פעמות כל שלב עשו לעצמכן ולתינוק שלכן את הטובה הזו
ממליצה בחום ומניסיון על בקבוקי טומי טיפי הכי קרוב לאמא (שילב)
יקר אבל שווה את הכסף לגמרי בעיקר לתינוק שרגיל לציצי ורוצים להשאיר אותו
בלוול הזה..
-
אם את רוצה יש לי בקבוק של מדלה שמיועד לתינוקות יונקים
ככה התינוק מחקה את פעולת היניקה מהשד וזה לא זורם לו לבד החוצה
ככה יש הרבה פחות סיכוי שיחנק שוב...
עלה לי 100 ש"ח ואוריאן לא רוצה אותו בכלל
-
אם יש הרבה פלטות אפשר להקטין בכמות של הבקבוקים....
בגלל שזה נשפך לא במהירות לפה, מבלי להתאמץ...יכול מאוד להיות שהוא פשוט לוקח יותר ממה שהוא צריך
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
מאמוש
-
יקירתי
רציתי לכתוב תגובה אך קראיתי את תגובתה של מיטל והיא מאוד זהה למה שרציתי לכתוב לך .
מה גם הייתי מציעה לתת לו לאכול כמויות קטנות יותר בפרקי זמן קצרים יותר
אני הייתי נותת לאחת הבנות שלי לאכול כל שעה וחצי חצי מהכמות שהיא צריכה ועם כמה הפסקות גרעפס וזה מאוד עזר
מקווה שעזרתי
-
אני מכירה את התופעה הזאת היה לי את זה עם עומר (תודה לאל עכשיו כבר לא). זה מגיל חודשיים בערך עד 4 חודשים, כל פעם אחרי שהייתי מאכילה אותו (יכול להיות אפילו אחרי שעה /שעתיים) הוא היה נחנק ללא אויר, זה היה קורה גם בלילה תוך כדי שינה אני הייתי שומעת מתוך שינה שהוא נחנק - זה פשוט מפחיד!
פניתי לרופא והוא בדק את דרכי הנשימה וכל מיני בדיקות פנימיות לראות שאין בעיה כלשהי ובסופו של דבר הוא אמר לי שזה האכלת יתר (יש לזה שם באנגלית) ולכן הוא נחנק, ניסיתי להמעיט בכמות האוכל ועוד איזה "משהו" שהוא אמר לי לעשות וזה עבר לאט לאט.
אני מאוד מבינה אותך
-
תודה רבה לכולכן אתן מקסימות
שולחת אלף
דוק
-
כמה קשה לי לשמעו אותך :( גם כואבת גם בדיגאונות האלה אחרי לידה ועם הכל את מתמודדת לבד.
תקשיבי היה לי בידיוק אותו דבר הנקתי עד גיל חודשיים , אבל בגלל שאחרי 10 ימים הוא לא חזר למשקל של לידה אלה ירק אז אמרו לי לתת לו תוספת של מתרנה כי זה מה שהוא אכל בבית חולים. אז התחלתי לתת לו הוא מייד התחיל לעלות במשקל והתחילו לרדת ארוחות בלילה לעט לעט מ 3 ל 2 אחרי זה ל 1 ואחר כך התחיל לישון רצוף . חלב שלי ככה ניגמר כי אני רק היתי שואבת כי ממני הוא לא רצה לאכול, היה יונק דקה ונירדם היתי מחזירה אותו למיטה והואהיה מתעורר וצועק תופס ציצי ושוב נירדם וככה הוא היה אלי שבועים אני לא ישנתי הוא לא ישן היה רעב. אני מצטערת שנתתי לו תוספת אבל לי היתה בעיה והיתי על סף יאוש כי היתי ישנה כמה שעות ביום רק והוא כל הזמן על ציצי. היצי מתוררת בשלולית של חלב שלי שנזל לי בלי הפסקה. מאז שהוא ניסה בקבוק זהו זה קל יותר לא צריך להתעמץ יותר טוב לו ככה ומשאיבות ניגמר לי החלב.
אז ככה בגיל שבועים שלוש התחילו הקאות בקשת היתה לי הרגשה שהוא מקיא יותר מי מה שהוא אכל . הוא היה מחליף צבעים וכאילו ניחנק רציתי למות באותו רגע. היתי כמה כל קשה לבדוק שהוא לא הקיא והוא נושם בלילה. זה היה סיוט. הקופר שלנו אמרה תנסו לתת לו סימילאק. ניסינו ומאז אנחנו רק איתו. תנסי לתת לו גם כמויות קטנות יותר תתחילי מ 60 תראי תגובה אם הכל בסדר והוא סיים פעם הבאה תעלי מינון.
-
שכחתי עוד משהו כמו שמיטל אמרה יש להם אינטינקת כשהם רוצים לפלוט הם מסובבים ראש לצד ככה הם גם לא נחנקים! זה באמת ככה . ואםאת רואה שהוא מתקשה לנשו או נחנק תרימי אותו כמו לגרפס על תסובבי אחרי שהוא אוכל כמויות כאלה על הבטן .
ולגבי בקבוקים קניתי איזה 5 סוגים אחרי שהתחיל להקיא. ניסינו אוונט ניסנו מאם בי פרי נובי ואני בטוחה שעוד כמה מחברות מובילות ואני לא זוכרת ונישארנו עם טומי טיפי כי הם הכי טובות והתאימו לנו בול. מקסימום אל תשמשי בו אבל לדעתי שווה לנסות