התפוצצתי על מישהי ברחוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו קטע, אני הולכת עם נתנאל בעגלה, עושים טיול קבוע שלנו... בדרך חזרה, ילד מחליט שהוא רוצה ידיים. אני מסבירה לו בצורה יפה שאין ידיים בחוץ (אני גרה בחיפה, עליות וירידות פה מטורפות). כמובן הוא ממשיך לבכות. אני לא מתרגשת, ממשיכה להסיע אותו בעגלה... הוא עצבני ואני די בטוחה שהוא מקלל אותי בשפה שלו
20 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד מאמי

• באמת כל הכבוד!

זה אותן נשים שהילדים שלהן הלכו בגיל 7 חודשים, ובגיל שנה סיימו בי"ס בהצטיינות
  • אווי איזה חצופה וכמה שזה מעצבן
    דוק
  • לא סובלת שאנשים מרגישים שהחיים שלך הם החיים שלהם ולכן הם יכולים לייעץ ולעשות מה שבא להם!

טוב שענית ושלא ידחפו את האף

• איזו חצופה!!!!!!!!!!!!!
    טוב מאוד שהתפוצצת עליה.. מי היא חושבת שהיא.. יאללה אין גבול לאנשים

• חחח רוצה לשמוע תגובות שלי לכאלו?...

"זכורה לי הלידה שלו זה אומר זה ילד שלי נכון?..תתעסקי בעיניינים שלך הא ?יום טוב ." או "באמת, מזל שהגעת , לא ידעתי מה לעשות "...

חחחחח

אני אוהבת את המפגרים בדגש האידיוטים בדגש..הפלצנים בדגש..שכשהילד שלך בוכה צועק (מה לעשות רוצה משהו ולא תמיד יקבל..) וכולם נותנים לך מבט כזה איכסי... אז לאלו אני מיד אומרת בלי חשבון "סובבי את הפרצוף שלך תודה" או לפעמים בעדינות "רוצה לעזור לי? אם לא תני גז" .."הילדים שלך כפרה בחיים לא עשו לך סצינות" "כשהילד שלך יגיע לגילאים האלו ותהיי במצבים האלו תני לי מבט..מתה לראות איך את מגיבה למצבים כאלו" מותק שימי ז על כולם. ילד שלך חינוך שלך ושכולם ילכו לה*********
  • חחחחחחחחחחח
    זה בדיוק מה שאני עושה כשמעירים לי!!!
  • הלוואי והתגובה שלך הייתה משנה את העולם (לפחות את אלו שדוחפות את האף)

כל הכבוד לך
  • אחחחחחחחחחח..מזל שניכנסתי לשירשור הזה

• מרווה: את נשמעת לי פשוט בחורה עדינה מדי
  • ברור,ממי,התחלתי לענות,את מתה ממני..

• מרווה, אני קוראת ומחייכת, אני ממש מתארת לעצמי אותך, כולך עדינה כזאת ופתאום עונה וצועקת!!!!!!!!!!! חחחחחחחח
    אין מה לעשות גם חתולה ביתית אחרי לידה הופכת להיות לביאה! נעשה הכל בשביל להגן על האוצרות שלנו
  • חחחח...
    כן,האוצרות שלנו משדרגים אותנו!
    מעייפים אותנו ומשדרגים. טוב שיש איזון

• חח ראית אותי..אני ניראית לך רולה שעפה על מישהו בכלל חחחח
  • תותחית!
    כל הכבוד..
    וצודקת, את ממש לא צריכה להרגיש רע!!!

קבלי חח

• 55555
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    הרגת אותי
    כל הכבוד לך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה