ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם קיבלתי ב12.8 מתי אמור להיות ביוץ?
9 תגובות
עמוד 1
  • תלוי בטווח המחזור שלך, כל כמה ימים המחזור אצלך?
    ביוץ מתרחש שבועיים לפני המחזור הבא, אם המחזור שלך הוא 28 יום הוא מתרחש ביום ה 14.
    אם 30 יום הוא ביום ה 16
    הלן
  • מצטערת קצת קשה לי להבין חודש שעבר קיבלתי ב15.7 והפעם קיבלתי ב12 אז מתי הביוץ?
  • זה נשמע כמע מחזור כל 28 יום. הביוץ היה בדיוק שבועיים לפני ה 12 שזה יוצא להערכתי 30.7 לא?? אז אם ככה הביוץ מגיע לך בערך שבועיים אחרי המחזור ולפני המחזור הבא.תנסי לקיים יחסים בימים 10-12-14-16. בהצלחה
  • 10-12-14-16 לחודש ספטמבר או מהמחזור לספור 10 ימים קדימה ?
    או מהרגע שניגמר המחזור לספור
  • שרון צודקת.
    הכוונה היא שאת צריכה לספור מתחילת המחזור ( תחילת דימום של ממש) 10-12-14-16 יום, אני הייתי ממשיכה גם קצת יותר ומתחילה קצת לפני אפילו מהיום ה 8 למחזור ועד היום ה 20-22 למחזור בגלל שיש ביוץ מוקדם ומאוחר

הלן
  • זאת אומרת להתחיל ב21 לחודש לנסות?
  • כן משהו כזה
  • אוקי ננסה תודה
  • כן בערך זה יוצא תאריך 21.8-22.8
    בהצלחההההההההההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה