צריכה עזרה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאכילה את אוראל מבקבוק חלב שאוב - ולפעמים ממש בודדות שאני מניקה אותו
    הוא אוטוטו בן 3 שבועות ועד היום אכל רק ממני
    החלב מתחיל להגמר לי - מה אני עושה / אוכלת בכדי שהחלב יהיה יותר עשיר ויצא לי יותר חלב??
14 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת אם אני קשורה לעולם
    אבל נראה לי ככל שמניקים יותר יש יותר חלב

• ויסמינההההה סליחה על הבוטות - הכי חשוב - מה שלומך בובה שלי?

• אבל אני לא מניקה - אני יותר שואבת....
  • טוב אז בטלי את השטויות שלי חחחחחח פעם קראתי על זה - אין לי מושג

• חחחחחח שירוש אין עליך
  • אני ברוך ה' סוחבת יפה
    תענוג אמיתי ממש

• תודה בובה - את מממש צעד מלפגוש את הנסיך שלך
    אוטוטו זה קורה בע"זה
  • יסמין גם אני שואבת אבל יש ימים שאין חלב
    אני משלבת עם מטרנה תשלבי לו גם את

• אירית - אני מעדיפה שלא לתת לו כרגע מטרנה אלה עם לא תהיה לי ברירה
    אבל למה זה קורה שאין חלב??
  • בגדול, שירי צודקת. פעולת השאיבה אומנם דומה לפעילות היניקה אבל גוף מזהה שזה לא זה, בגלל זה כמות החלב לא גדל ויכול גם לרדת. כשתינוק יונק, מרוק שלו משתחרר הורמון שמפעיל עונה במוח שלך שאחראית על שיחרור הורמון אחר שגורם ליצירת החלב (תשובה של ביולוגית
  • אנסטסיה - אך הטיפות נקראות??
    או שאני פשוט אומרת טיפות של חליבה....
  • יש כמה... אני יודעת שיש של חברת טבע שהם מעולים... לא זוכרת שמות. פשוט תגידי שאת צריכה משהו להגברת יצור החלב. בבתי מרקחת כבר יגידו לך מה יש.
  • האחות ליווי הריון אמרה לי שככל שמניקים הגוף מייצר יותר חלב ותהליך השאיבה עושה את ההפך ככל שאת מניקה יותר בלוטות החלב מייצרות יותר

• אה - הא אז אני בעניייינים
    מברוק עליי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה