מוניטור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשתף אתכן במשהו מאוד מוזר שקרה לי במעקב מוניטור שגרתי.
    הקטנטונת שלי כנראה לא מחבבת את המוניטור, איך ששים לי את המכשיר על הבטן היא מתחילה לבעוט ולזוז באטרף.
    בבדיקה האחרונה הרגשתי כאילו היא עוד שניה יוצאת החוצה, אבל לא בצינורות המקובלים...חחחחחחחחחחחח
    הדופק שלה שבד"כ נע בין 120-160 קפץ ל 200!!!!!
    אחרי איזה שתי דקות זה נרגע, קראתי לאחות מרב בהלה והיא אמרה שזה בסדר.
    מחר יש לי עוד בדיקה ואני ממש מקווה שבקטנטונת שלי תתחיל לקבל את הרעיון כי אני רק בשבוע 31 וכנראה שיהיו לנו עוד לא מעט בדיקות.....
    לילה טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • זהו זה סופי, הקטנטונת שלי לא כ"כ מחבבת את המוניטור!!!
    היום לקח לאחות איזה 10 דק' למצוא את הדופק וזה בגלל שהקטנטונת שחתה במהירות ממקום למקום, עשתה פליקפלק וגלגלון בתוך הבטן שלי...חחחח
    ובמהלך הבדיקה הייתי צריכה לשחק איתה מחבואים כי היא כל הזמן זזה...

חמודית שלי, אני מחכה לך אין לי כבר סבלנות....
    ינואר 07, עד מתי?????????.

• בדרך כלל הם זזים רבה תחת המוניטור...
    אבל זה דווקא משעשע לטעמי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חחח. גם אצלי זה היה קורה שהיא הייתה מזיזה את המוניטור כל הזמן
    זה לא נוח להם , לוחץ עליהם!

אבל כל עוד את ערה לדפיקות הלב ואת שואלת ומתעננינת- זה הכי חשוב!

• אשכולית,
    זה מאוד מצחיק!
    בהתחלה פשוט קצת נלחצתי מהדופק הגבוה, אבל אני נהנית מזה לחלוטין
  • תקשיבי, גם שלי ככה. גם במוניטור וגם באולטרא סאונד. הרופא שם לי את המכשיר על הבטן והיא פשוט בעטה בו. הוא אשכרה זז אחורה ונבהל. צחקתי כל כך היא די ארוכה ואני מאוד רזה אז יוצא שהיא ממש מזיזה את כל הבטן כשהיא זזה. כנראה הם מרגישים משהו עם כל המכשירים שפשוט שמים על הבטן, או שאולי משהו בדפיקות לב שלנו האמהות עולה פתאום או לחץ הדם והם מרגישים ומגיבים :) בכל מקרה זה נראה לי נחמד ולא מדאיג.

ילדתי את אהבת חיי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה