חזרתי מהמוקד עם איתיו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

איזה יום.....
    היום ישר ב 4 לקחתי את הילדים לרופאה
    כי לאיתי נתפס הצוואר והוא סבל מכאבים והלך עם הראש למטה...

הרופאה בדקה אותו ולא מצאה כלום, אז היא הפנתה אותנו למוקד- כדי שיראה אותו אורתופד ויחליט אם צריך לעשות צילום..

לא מספיק שמסיבה לא ברורה, במוקד הקרוב לביתינו קופ"ח מכבי החליטה שלא להחזיק אורתופד, ולכן נאלצתי לנסוע מרחק של חצי שעה, גם שם- החזיקו אורתופד אחד על כל המטופלים...
    "בילינו" שם שעתיים וחצי בהמתנה, כשנכסנו הרופא אמר שלא ברור מה זה (תודהההההההה באמת) וכנראה שהשריר נתפס..
    שזה אמור לעבור תוך יומיים ושצריך להיות במעקב
    שצריך לתת נורופן כל 8 שעות כי הוא אנטי דלקתי
    והוא נתן לו צווארון...

חזרנו ב 23:10
    נתתי לו לאכל למסכנוני.. תודה לחמי וחמתי המדהימיםםםםםםם ששמרו על עומריקי
    ורק עכשיו אני אוכלת א. ערב....

אני ממוטטתתתתתתתתת!!!!!!!!!!
    מקווה שאיתיוש הקטן שלי ירגיש טוב מחר, אמן
11 תגובות
עמוד 1
  • מסכנון קטן החלמה מהירה

• וועליה מסכן קטנטן!!! שירגיש טוב מאמוש, מקווה שיעבור לילה שקט ושתצליחי לנוח קצת לפניי הטירןף של יום חדש

• תודה
  • תרגישו טוב והחלמה מהירה!!!!
  • אויש מסכן קטן
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אויש מסכנון קטן...

• אוייי מאמי קטן

• אין אין אין עליכן...
    פשוט אוהבת אתכן..
    כנראה שבעזרת התפילות שלי והאיחולים המקסימים שלכן+ העובדה שישן עם הצווארון כל הלילה+ הנורופן שיפרו פלאים את המצב..
    איתיוש קם בבוקר ומצב התנועתיות של הצוואר הרבההה יותר טוב, ברוך ה'!!!!!!

בכל מקרה, הלבשתי לו את הצווארון ונתתי את התרופה..

יום טוב ונשיקות
  • אויש מסכןן

• מסכן :( צהיה חזקה ! הכל יעבור. מתי עשית לו בדיקת דם? אם מזמן אז תעשי לו ספירה שיבדקו שלא חסר לו סידן.
    רופאין של היום ויחס גועל נפש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה