-
אנשים לפעמים לא יודעים לשמור על הפה שלהם
יפה שעניית לה
-
נשמתי...
קודם כל- ל-א להתייחס!!
כל אחד שיש לו פה במדינתינו הלחה והדביקה חושב שגם יוצאות לו ממנו פניני חכמה, ולצערי התיאוריה הזו רחוקה מהמציאות...
התגובה שלך ממש לא משנה כרגע- כי היא זו שהתערבה בעניינים שלא לה, ולכן- שתצפה לקבל תגובה- קלה כחריפה
-
אמממ לדעתי לא ענית יפה
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
אולי קצת הגזמת אבל גם היא לא ברור על סמך מה אומרת את מה שהיא אומרת.
מה ההורים שלנו לא היו הורים טובים בגילאי 20??? זה שעכשיו הכל התהפך ולרוב נהיים הורים רק בגילאים הרבה יותר מאוחרים לא אומר כלום.
בקיצור, תשכחי מזה ותמשיכי הלאה
-
הי
אולי התגובה הייתה מוגזמת אבל אל תייסרי עצמך יותר מידי, ככה זה בהיריון, יש יציאות שאת לא מבינה מאיפה מגיעות לך ואני ממש מבינה אותך. אולי יזדמן לך להיתקל בה שוב מתישהו ותוכלי להתנצל. קחי את זה למקום של למידה לפעמים דומות הבאות. חוץ מזה שהיא לא שיה תמימה וגם ההערה שלה לא הייתה במקום בכלל וזכותך להיעלב
-
כל הכבוד על מה שענית לה!!!!
יש אנשים כל כך חוצפנים אין להם גבולות, וצריך לסתום להפ את הפה ומהר!!!!
אני חושבת שאם לא היית עונה לה עוד יותר היית מתבאסת ואוכלת את עצמך למה שתקת לה..
-
בנות תודה על התגובות, קצת נרגעתי, ואני כבר לא מייסרת את עצמי, נכון שלא צריך לנסות לחנך את כולם, אבל גם לה לא היתה שום זכות לדבר אליי כך, היא אמורה להבין שאצל אמא זו הנקודה הכי רגישה, אם אומרים לה שהיא אמא לא טובה!!!!
יעלי מאמי אני עוד כמה חודשים אהיה בת 26, ז״א כשהבן הבכור שלי נולד, הייתי 4 חודשים לפני גיל 20.....
-
וואו... כולי נרעדת מהתגלית...
-
אין מצב שהיא פשוט ניסתה להחמיא לך?
-
סיגל מה יהיה??? כל הודעה שלך גורמת לי להזכר כמה אני בכיתי בסיטואציה דומה... אין גבולות לחוצפה של אנשים, כל אחד חושב שמותר לו להגיד מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, שילמדו לשמור את המחשבות ה"חכמות" שלהם לעצמם...אתמול שאלו אותי בפורום הורים למה אני חסוייה, כי הייתי פעילה פה בהריונות הקודמים והסיבה היא שהמון מחוברות איתי בפייסבוק ושם אם אנשים ידעו יהיה לכל אחד ואחת מה להגיד ולהעיר - ולא לטובה, אני בטוחה!!! נמאס כבר .... אז כל הכבוד לך שענית לה, אל תרגישי רע מותק, שהיא תלך הביתה ותרגיש רע שהיא העיזה לפתוח את הפה
-
אני הייתי עונה לה משהו בסגנון של כל דבר לומדים, אין אמהות לא טובות...
-
הי סיגל,
אני חושבת שקצת הגזמת בתגובה, ואם לך זה לא עושה טוב בפנים אחרי שאת מגיבה ככה- עדיף בשבילך לא להגיב בכלל... אגב, מהדברים שכתבת בכלל לא נראה שהיא מתחה עליך ביקורת- היא העידה על עצמה, שבגיל 20 לא יכלה להיות אמא טובה... איך זה קשור אליך? אבל לא חשוב כרגע- לא בוכים על חלב שנשפך... אולי להבא, כמה שקשה (וגם לי יש תגובות אמוציונאליות חבל על הזמן) תנסי להתאפק לפני שתגיבי ככה... כשתגיעי הביתה תרגישי גדולה- שלא נתת לבנות מציקות וקטנות להרוס לך את היום ולהטריד אותך...
יפעת.
-
לפעמים יש אנשים חסרי טאקטט זה משהו
-
אני בת 24(בעוד 3 ימים
-
ליטוש קבלי ביג לייק
-
אהובתי