-
מה את מתייחסת?
ילדה יפה מקבלת מחמאות...את צריכה להיו מבסוטית
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
מאמי עם זה היה פעם ב..סבבה אבל זה כבר התחיל לגרום לבעיות אצל הילדה עצמה כמו שהסברתי כולה התהפכה לי בשבוע אחד..
-
תתעלמי!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
איזה יפיפיייהההה!!!!
הכל מקנאה!
-
יש כל מיני סגולות וכמיהות (נראה לי שככה קוראים לזה
-
אני בן אדם שמאוד מאמין בעין, סליחה, אבל זה קיים.
-
נו באמת ?! עדן מה את שמה אל איזה מכשה בלי טאקט מרוקאית היא אשכנזיה או כוית מה זה משנה. מרוב שאת מחפשת ושמה לב לזה אז נירא לך שכל הבעיות שיש לך או לדיאנה זה מי הם. איזה שטוית! ברור שיש ךפעמים עיניים לאנשים שאפילו באה לחנות אותם אבל אל תגזימי! לדיאנה יש גם גיל כזה של בדיקת גבולות ללא סוף ותתרגלי להתנהגות כזאת לבנתיים עד שיעבור.
תשימי לה חוט אדום מיוחד נגד עין הרע . חמסות בכח מקום תיק עגלה כיסא ברכב. ותהיה רגועה מאמי ! יש לך ילדה מדהימה
-
ואללה ניראה לי מהיום אני מציפה לה את העגלה בצד ימין שן שום בצד שמאל שקית עם מלח ,באמצע חמסיקה קטנה ...ואני מאמינה בעין רעה כי קרה לנו לפני חצי שנה ניכנסתי איתה לחנות והיה איזה זקן רוסי שהסתכל עליה ואמר " ואללה הילדה אוכלת טוב אה?" מאז שבוע הילדה סירבה לי לאכול זה היה סיוט לא יכולתי להאכיל אותה כול מה שהכניסה לפה היא הוציאה החוצה פשוט לא בלעה אוכל, עד ששאלתי את אמא שלי והיא שאלה את סבתא שלי וזאת אמרה לי לכחת מים עם מלח ולשתוף לה את הפנים עם זה ולנגב אך ורק עם החולצה שעליי (כי אני האמא).. איך שעשיתי את זה הילדה חזרה לעצמה כבר יום למחורת..
-
גם אני מאמינה בזה! יש לאנשים לפעמים עיניים שאלוהים ישמור לפעמים הם גם לא יודעים על כך ולא בכוונה עושים עין הרע . אבל את לא יכולה לא לצאת איתה החוצה ולשמור אותה מכל העיניים . ולאנשים כאלה תלמדי לסתום את הפה או על תגיבי בכלל או שתרקי שלוש פעמים ותדפקי בעץ ליידם היתי גם על הראש של כמה מהם דופקת לפעמים אנשים סתומים ולא שווים יחס !
-
אני אישית מאמינה שכדי שעין הרע תפגע בך אתה צריך להאמין בה ואני פשוט לא מאמינה בה.....
תתעלמי ותשמחי בחלקך על כך שיש לך אוצר יקר שכזה.....
-
תתעלמי
תגידי תודה ובלב תגידי בן פורת יוסף
גם אני מקבלת הערות וחלקן כמו שאת מספרת ממש מרגיזות אבל אני ממשיכה הלאה מקסימום מקללות אותם בלב
שיחנקו מהקנאה שלהם!
את הילדים שלי לא גנבתי ואם הם יפים זה כי ככה יצא, לא עשיתי להם שיבוט גנטי!
אנשים קרציות
-
גם לבת שלי לא חסר וכל פעם שמעירים על המשקל, אני צוחקת ואומרת שהיא מהממת ככה בעיניי ולא אכפת לי...
שיקפצו כולם!