עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות
    לאחר חצי שנה של נסיונות הלכתי לגניקולוג פרטי. הוא אמר שזה ממש מוקדם עדין ובגלל שהתעקשתי הוא נתן הפניות לבדיקות הורמונאליות ולבדיקת זרע. בקשר למעקב זקיקים הוא פסל על הסף בטענה שלא צריך להיות לחוצים ("את רק בת 28") לא צריך לבדוק ביוץ גם לא בבית אלא פשוט לעשות את זה בתדירות של 3 או 4 פעמים בשבוע במשך כל החודש. עוד הוא אמר שלא למהר לקחת את הכדורים (אקקל' ועוד) ושהוא בעד לחכות לפחות שנה וחצי לפני שלוקחים את הכדורים!
    לידיעתכן,

הלוואי שיגיע חודש המזל של כולנו...

רעות
9 תגובות
עמוד 1
  • אני גם בעד לקיים יחסי מין בתדירות 3-4 פעמים בשבוע ולא ללכת לכל מיני בדיקות מעקב זקיקים, ביציות למינהן וכו, זה הכי בטוח !

• אני בעד הכל כל עוד זה יביא להיריון תקין בריא ומלא...
    חחחחחחחחחחחחחחח

אני ממש רוצה פירוש ואתכן סליחה על הבורות...

מה זה לעזאזל זקיק!!!
  • היי רעות,
    שאלה קטנה, המחזור שלך סדיר? אם כן, את יכולה בערך לדעת מתי הביוץ אמור להיות פחות או יותר....
    ופשוט לעשות יום כן יום לא כדי שזה לא יפגע באיכות הזרע וככה את יכולה לכסות את הימים הפוריים שלך..
    אם המחזור שלך לא סדיר, זה כבר סיפור אחר.
    אני יכולה להגיד לך שכשהחלטנו להתחיל לנסות עשיתי בדיקת אולטרה סאונד אגן קטן בשביל לראות שהכל בסדר (והרופא לא שלל את זה על הסף) וראו שיש לי שחלות פוליציסטיות,המחזור שלי לא סדיר בכלל, אפשר להגיד שאני לא מקבלת בכלל ללא עזרה של כדורים ובטח שלא מבייצת.... ובכל זאת, הרופא שלי התעקש שאני אנסה במשך 3 חודשים באופן טבעי ואם אני לא אקלט או לא אקבל מחזור שאני יחזור אליו.
    כמובן שלא קיבלתי ולא נכנסתי להריון ואחרי 5 חודשים של נסיונות (מהרגע שעשיתי את האולטרא סאונד+שלושה חודשים של ניסיונות) חזרתי אליו ואז הוא החליט שנתחיל בטיפולים של איקקלומין+ מעקב זקיקים...
    ואני שוב אומרת, כל זה אחרי ניסיונות של 5 חודשים בלבד!! אז לא תמיד מחכים שנה וחצי לפני שמתחילים איקקלומין... זה גם נשמע לי ממש המון זמן
  • הי נשנוש
    גם לי יש שחלות פוליציסטיות אבל אני מקבלת כל 40 יום בערך ובגלל זה רציתי לבדוק מה קורה... ובכל זאת הוא אמר לי שלמרות שמחזור של 40 יום זה הרבה לא ממליץ לקחת כלום אלא פשוט לחכות לפחות עוד כמה חודשים. בדיקות גנטיות כבר עשינו. אבל כשנחשפתי לפורום הבנתי שלפעמים משהו לא בסדר בבדיקות דם וזרע ואז סתם מנסים על ריק ולכן החלטתי ללכת. אני מקווה שזה יצליח טבעי אבל בכל מקרה טוב שיש לי אתכן לכל הטיפים והעצות...
    רעות
  • רעות היי
    גם לי הרופא נשים אמר שאפשר להיכנס להריון לבד
    וגם אצלי היה מראה פוליציסטי בשחלות באולטרסאונד
  • זה מעולה שבעלך הולך לעשות את הבדיקת זרע, ככה תדעו אם יש בעיה או לא...
    לי לקח כמה חודשים לשכנע את בעלי לעשות את הבדיקה ורק סוף חודש שעבר הוא הלך... ונחשי מה?? כמובן שהבדיקה שלא יצאה לא תקינה.... לא מספיק לי יש בעיה עכשיו מסתבר שגם לו... ועכשיו בדיעבד אני מצטערת שלא לחצתי עליו יותר לעשות את הבדיקה לפני כמה חודשים כי אולי כבר הייתי מתחילה את הטיפולים לפני...
    אבל איך אומרים, כל עכבה לטובה ובסוף החודש הזה אני אדע איזה טיפול אנחנו נעשה- הפריות או הזרעות...
    גם אני צריכה ללכת לעשות פרופיל הורמונלי ולקחתי כדורים שיעשו לי מחזור כדי שאני יעשה את הבדיקת דם ביום ה- 2 למחזור כמו שהרופא ביקש.

יש סיכוי להיכנס להריון באופן טיבעי, בכל זאת הרופאים הם לא אלוהים ורק הקדוש ברוך הוא מחליט מה יהיה!!
    אני יכולה להגיד לך גם שגיסי וגיסתי עם אותה בעיה כמוני וכמו בעלי (שחלות פוליציסטיות וזרע לא תקין) והיא נכנסה להריון באופן טבעי לחלוטין!!!!!
    אז יש עוד תקווה, אסור לאבד אותה אף פעם!!

שיהיה לכולנו בהצלחה ושבקרוב נתבשר בבשורה הכי מושלמת שיש
  • כמובן שאפשר .....מי שמאמין רגעו ושליו הכל יצליח לו
    אני אומרת לכן בנות רק הלחץ הוא זה שמשפיע עלינו
  • חבל על הזמן....
    אבל מה נעשה שהחיים שלנו מטבעם לחוצים... בכל נושא ובכל תחום....
    ובמיוחד בתחום הזה!!!!!
  • הי בנות
    אני די לחוצה מכל הבדיקות האלו, מפחדת מהמשפט: "אם מחפשים- מוצאים", מצד שני אולי עדיף לדעת--- אוףףףף אני לא יודעת.
    נקווה לטוב

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה