מתי אני מוצץ ומתי לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש טיפ לזהות מתי נגמרת ההנקה ומתחיל השלב שבו אני רק מוצץ?

שמעתי כמה פעמים , גם בביה"ח וגם בטיפת חלב ש 10 דקות זה השיא של היניקה
    ואח"כ זה כבר הופך להיות מוצץ בשבילם
    אצלי הדס יכולה לינוק גם רבע שעה וטיפה יותר
    נו מה, להוציא לה את השד באמצע? היא תופסת חזק!

6 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת מניסיון-אישי,שכדי לבסס הנקה,התינוק צמוד חודשיים ככה, שלושה ונותנים לו כשהוא צריך, כשיש לו צורך בכלל ביניקה, במציצה של חלב או סתם יניקה על-ריק כמו מוצץ,כי עצם הפעולה הזאת בלי-קשר מגבירה גם את ייצור-החלב וגם נותנת לו מגע,שלזה הוא זקוק.

ונראה לי שאת בכייף מוכנה לזה,לתת מגע-בשפע,את אמא-חמימה,רואים עלייך!

• תסתכלי מתחת לאוזן שלה... אם את רואה ממש תנועות של בליעה אז היא עוד יונקת
    אבל הרבה פעמים הם נחים קצת וחוזרים לינוק
    תני לה להשאר 20 דקות על כל צד לפני שאת מוציאה לה
    (תכניסי את הזרת שלך לפה שלה כדי לנתק את השד אחרת זה נוראאא יכאב ויפצע אותך)
  • תודה רבה על העזרה בנות
    כי אני באמת לא מוציאה כלכך מהר
    אני חושבת שגם אם זה רק מוצץ - כנראה שהיא צריכה את זה...
    כי היא יודעת להשתחרר לבד מבלי שאשחרר אותה...

בעקרון חשבתי אולי שאם הפטמה מתחילה לכאוב טיפה- זה כבר מוצץ
    כי בהתחלה של ההנקה ובאמצע ההנקה - לא כואב בכלל... (או שהתרגלתי לכאב)
    ואם זה מתחיל לכאוב כנראה שזה כבר לא ליניקה
    יש מצב?

• מקפיצה בשביל עוד עצות

• ב 10 דקות הראשונות תינוקות אוכלים משהו כמו 70% מהארוחה ואת שאר 30% הם כבר אוכלים תוך כדי פינוק על ציצי, שלוק פה ושם...כמה דקות של נימנום על ציצי, עוד שלוק שתיים... אומרים 20 דקות מכל צד זה מספיק. אבל כל תינוק הוא שונה ואת מכירה (גם אם עכשיו עדיין לא, אבל עוד מאט תכירי) את התינוקת שלך הכי טוב. עוד מאט תוכלי לדעת בוודאות מתי היא אוכלת ומתי רק מתפנקת.
    היא עדיין ממש קטנה, לא הייתי לוקחת לה את הציצי בכוח, עד גיל חודש חיכיתי שנתנאל ישחרר ציצי לבד. רק אם הוא היה נרדם ממש חזק, הייתי משחררת עם זרת.
  • לדעתי מתחיל לכאוב לך כי היא משחררת קצת את האחיזה וגולשת טיפה למטה,חשוב שתתקני לה את האחיזה שלא תפצע אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה