שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, למי יש בר מים בבית?
    איזה עדיף?
    עד כמה שימושי?
17 תגובות
עמוד 1
  • יש לי תמי4 מעולהההההההההה מומלץ ביותר שימושי ...

בקובוקים אני מרתיחה לפני שנייה אחת ומקררת...

כשאני צמאה תמיד יש מים טעימים

גם לאורחים תמיד יש מים קרים
    בנוסף יש לי כפתור רק בשבילי כי אני לא שותה מים קרים אז המים בטמפ שנעימה לי בפה

וככה גם שותים הרבה יותר מים

• היה לנו מתקן מים של נביעות ולפני כמעט שנה עברנו לתמי 4...
    חלווווווום!
    היתרון הכי גדול ומשמעותי שלו בשבילי זה שיש לך MIX.
    את מכוונת טמפרטורה וכמות וזה פשוט פתרון מ-ע-ו-ל-ה לבקבוק לתינוק...על אחת כמה וכמה להכנת 2 בקבוקים במהירות הבזק.
    ממליצה
  • תמי 4 בר

• תודה רבה!!!!
    הזמנתי עכשיו תמי 4!
  • הערה למה שמור כתבה -
    אני לא השתמשתי ב-MIX לתינוק כי המים הקרים לא מורתחים.
    אני בכל יום מוזגת לפינג'אן מים רותחים וכשאני באה הביתה הם כבר קרים
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• אנחנו קונים בקבוקים בינתיים אבל החום פשוט מתיש וכבר אי אפשר יותר... אנחנו גם מתלבטים בין תמי 4 לבין האלקטרה בר. לחמותי יש את התמי 4 והיא די מרוצה למרות שהמים יוצאים ממש לאט וצריך לעמוד ללחוץ מלא זמן כדי למלא את הכוס. לי זה מפריע בכל אופן. אבל ראיתי אצל חברים את הבר החדש הזה של אלקטרה ופשוט נדלקתי עליו גם עשיתי תחקיר קטן ומסתבר שמבחינת איכות סינון המים הוא הכי טוב שיש. יש לו איזה מסנן משהו עם מתכות כבדות שהוא היחיד בארץ וזה ממש חשוב לי כי יש לי ילד קטן ואוטוטו בעזרת השם גם בובה קטנה.

ילדתי את אהבת חיי
  • אז עשיתי סקר שוק, ןתכלס אלקטרה גם זולה יותר (ב 400 ש"ח) אבל העדפתי משהו שהוא בעל תו תקן ומשהו שיש המלצות עליו.
    לכן בסופו של דבר הזמנתי תמי 4.
  • תמי 4

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אנחנו גם מתלבטים ורוצים להזמין
    כי אנחנו מאלה שקונים וסוחבים בקבוקים ובלי עין רעה- אני שותה הרבה!

ויקי- למה אלקטרה לא?
    אין לה תו תקן?

וכמה עולה תמי 4?

• תכף תראו פה תגובה של "נציג שירות תמי 4"
    יהיה מבסוטטטט עליכן

אולי יקמבן אתכן באיזה מנוי חינם לשנה

• מיכל, ממה שהבנתי לאלקטרה אין תו תקן.
    וגם קיבלתי המון המלצות על תמי 4.
    עלה לי 2700. אפשר לחלק ל 36 תשלומים.
  • ויקי, מוזר שאמרו לך שאין להם תקן... תמי 4 אמרו את זה או שקראת איפשהו? לפי האתר של אלקטרה בר הם עובדים לפי מכון התקנים. אני אשאל את חברים שלי לגבי זה.

ילדתי את אהבת חיי
  • שלום רב,
    ברשותכן נרצה להבהיר כי אלקטרה בר דגם ECP-1000 (הדגם היחיד בחברה) נבדק ואושר ע"י מכון התקנים כמתאים לתקן הישראלי 1505.
    למתקן המים אלקטרה בר סנן פחם פעיל המפחית כלור, היחידי בארץ אשר מסנן מתכות כבדות: עופרת, בהתאם לתקן NSF באישור מכון התקנים וכספית על פי תוצאות בדיקה של מעבדה בלתי תלויה, וביחד עם נורת הUV לקטילת החיידקים – אנו מעניקים ללקוחותינו את המים הטובים והבריאים ביותר.
    בכל שאלה נוספת ניתן לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל: [email protected] או בטלפון 8191*

בברכה,
    שירות לקוחות אלקטרה בר
  • ויקי, איזה דגם הזמנת בסוף? החדש או פמילי?

דרך אגב הזרם בתמי ארבע בסדר גמור לפחות בדגם של הפימילי..

• אז כנראה קיבלתי מידע מוטעה. בכל אופן, העדפתי מכשיר שיש עליו הרבה המלצות ואני אוהבת את הטעם של המים שלו.

מיטל, הזמנתי את הפמילי. לפי מה שהיא אמרה, זה הכי מתאים למשפחה עם ילדים. זרמתי איתה.
  • יופי

• לנו גם יש תמי בר, קיבלתי מתנה ללידה של ליאור.
    תענוג.
    פשוט משדרג את החיים.
    ממליצה גם לעשות את הביטוח שלהם- משהו כמו 50 ש"ח בחודש והם שולחים לך פעמיים בשנה סנן ופעם בשנה נורה בדואר, וכמובן תיקונים וטכנאי כשצריך.

מיכל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה