סקר!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה פעמים ביום\שבוע אתן יושבות לשחק עם הילדים משחקי קופסא?

אני מנסה לשכנע את עידן לשחק איתנו כל יום והוא דבוק לאייפון או למחשב..
    אהוד מאוד אוהב לשחק
16 תגובות
עמוד 1

• אני ממש לא סופרת אבל אופיר מעצמה מבקשת
  • היא יודעת להרכיב פאזלים?
    אצלי אף אחד לא יודע

• כן היא יודעת להרכיב פזאלים של 48 חלקים
  • וואו כל הכבוד!!

• האמת זה יותר בא ממנה מאשר ממני
  • מראה על יכולת ריכוז גבוהה

• אופק דין משגע אותנו לשחק איתו, במיוחד מאז הניתוח שלא יכל לשחק בחוץ ולהשתולל. כמה אפשר לשחק לבד

הוא מאוד אוהב משחק הזיכרון , כנ"ל רום אופיר ושניהם טובים מאוד ואנחנו תמיד משחקים איתם שני משחקים (משחק אחד שמחולק לשניים כי יש מלא קלפים)

וגם פאזלים שניהם מאוד אוהבים. ואת זה הם יודעים לבד.
    רום מרכיבה 18 חלקים ואופק דין מרכיב 60 כבר ממזמן

אני מנסה שכן ישחקו לבד (או אחד עם השני) ולא יזדקקו לנו כל הזמן.

אמא שלי קנתה לו היום, ליום הולדת, משחק קלפי "מלחמה" של דרדסים... אני כבר רואה איך הוא ישגע אותי עד סוף החופש

בכל אופן, בחופש אנחנו משחקים לפחות פעם-פעמיים ביום
    ביום רגיל, לא תמיד יש זמן (אנחנו הרבה מחוץ לבית)

אין לנו אייפון, וגם אם היה לא הייתי נותנת לילדים לשחק בו. אני אישית לא אוהבת לראות את הילדים דבוקים לזה , שלא לדבר על המבוגרים שמהווים דוגמא
  • לא סופרת אבל הם מדי פעם לוקחים לבד במיוחד רום. אופק לא אוהב הוא אוהב יותר פעילות גופנית ואייפון אבל לא משחקי קופסא וציורים...זה תלוי באופי שלו לדעתי - גם אם אני כבר מצליחה להושיב את אופק ז הוא בא בחוסר רצון משחק כמה דקות ועוזב....
    רום לעומת זאת יותר סבלני- הוא עושה פאזל של 50 חלקים בלי בעיה ו70 עם עזרה קלה...

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
  • למאור אין סבלנות לזה

• הגדול מרכיב פאזלים של 50 חלקים, היתה תקופה שמאוד אהב, הינו יושבים שעה ביום על הפאזלים או משחקי קופסא אחרים. עכשיו פחות כי אם הוא מתיישב עם פאזל אז הקטן מפריע לו
    הוא גם יושב קצת על אייפד או מחשב אבל בקטנה. גג 15-20 דקות ביום אני לא מרשה יותר מזה
    You're my heart, you're my soul

• גם אני מנסה להגביל אותו עם האייפון והמחשב רק חבל שבעלי לא משתף עם זה פעולה ונותן לו לשחק המוון

• זה תלוי שקד מאוד מאוד אוהבת פאזלים ועושה עד שלושים ומשהו לבד אבל לא תמיד בא לה ולרוב היא יושבת לבד

המסנג'ר שלי: [email protected]

• לנו יוצא בדר"כ בשבת לשחק המון , פאזלים מישחק הזיכרון וכו' ....

באמצע השבוע בערך מישחק ליום
    ויש לנו חוברת עבודה שאני יושבת איתה כל יום על 2/3 דפים

• כל הכבוד על ההשקעה קרן
  • שקד בקושי משחק בפאזלים ומשחקי קופסא. זה לא מעניין אותו.
    אנחנו מתעסקים המון ביצירה וריקודים.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בימים רגילים - משתדלת כל יום משחק.
    אנחנו הרבה בחוץ, אז לא תמיד מצליח.
    אביגיל מאוד אוהבת, מיכל פחות. אין לה סבלנות.
    אבל איתה אני משחקת ו זמנית ב"הכנת אוכל" (היא מכינה לי ולאביגיל) או בבובות

אני מגבילה את אביגיל באייפון, רק 10-15 דקות ביום, בדרך כלל לפני שהולכים להתקלח ולישון.
    מחשב היא לא משחקת. לא אוהבת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה