שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    יש לי על התחתונית הפרשות מאתמול
    הפרשות צהובות/ לבנות קצת, האם ההפרשות של הביוץ הן בהכרח שקופות ?
    אני לא מבינה מה זה ההפרשות האלה ...אולי זה הפרשות ביוץ?
    אין ריח מוזר, אין חתיכות, מרקם נוזלי, אין לי כאבים או תופעות אחרות
    מה אתן אומרות ?

הלן
6 תגובות
עמוד 1
  • הי ממוש
    עד כמה שזכור לי, בכל המקומות שקראתי על הפרשות ביוץ, בדובר על הפרשה "חלבונית" בזמן הביוץ. הנה לך ציטוט מאחת הכתבות:

חשוב לחוש בין שתי אצבעות את המרקם של ההפרשה:
    תחושה יבשה –רחוק מהביוץ
    הפרשה נדבקת מעט-זוהי הדביקות שלפני הקרמיות.
    קרמית- הפרשה טובה ופוריה
    אם התחושה היא כמו חלבון ביצה – זוהי הפרשה פוריה של ביוץ.
    לסיכום: ככל שההורמונים האחראיים על התפתחות הזקיק עולים כך גם ההפרשות נעשות דלילות יותר, ככל שנתקרב לביוץ כך ההפרשות יהיו דלילות ורטבות ומורובת יותר.

אני ואת מתוזמנות החודש בהפרש של איזה יום, נכון? אצלי המחזור כל 30-35 יום, והיום אני ביום ה-26. בימים האחרונים גם לי יש מעט הפרשות קרמיות לבנות, אבל ממש בקושי. את השקופות המיוחלות או שלא זיהיתי בגלל ריבוי יחסי מין שיש לנו החודש, או שזה היה די קצר, זכור לי ממש איזה יום אחד שהיה קצת..
    אתם ממשיכים לקיים יחס מין? נראה לי לא זיק אצלנו בעלי כבר מתחיל להרגיש כמו מכונה, כמו שמישהי פה כתבה לפני כמה ימים
    בקיצור, לא נראה לי שאפשר להסיק מסקנות חד משמעיות...
    עוד כמה ימים של סבלנות ואופטימיות
  • היי מותק, תודה רבה....האמת שלא ממש ידעתי את זה ועכשיו זה יותר ברור
    גם אצלי מחזור 32-35 יום בערך כמו אצלך וכן זה ממש דומה אצלינו
    אצלי זה היום ה 25 למחזור. הביוץ אמור היה להיות בסוף שבוע שהיה אבל לא ראיתי איזה הפרשות
    רק אתמול התחלתי לשים לב ואתמום גם קיימנו יחסים.
    אנחנו ברגיל מקיימים יחסים בתדירות של כ 3 פעמים בשבוע כך שאני מאמינה שאנחנו מכסים את כל הטווח, אלא אם כן אנחנו תשושים מאוד אבל נדיר שאנחנו מוותרים
    כנראה שהביוץ לא היה בדיוק שבועיים לפני קבלת מחזור ואולי הביוץ בכלל עכשיו
    קיצר כמו שכתבתי אין לי מושג כי אני לא אוהבת ביוציות, לא עושה מעקב זקיקים וגם לא הכי עוקבת אחרי הפרשות ונצמדת אליהם.
    את מכירה אותי ענתי מהפורום הרי, כבר כתבתי שאני לא אוהבת להפוך את הנושא למכני אני רוצה להנות מהזוגיות ומבעלי זה הכי חשוב לי.
    יקירתי יש לנו למה לצפות החודש ביחד אני מאמינה
    נקווה לבשורות טובות ואם לא אז חודש הבא

הלן
  • הלן, את מתוקה אמיתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    נמשיך לקוות ולצפות, ואולי יהיו לנו החודש הפתעות חיוביות:)))))
    אני מנסה לחשוב כמוך, לא תמיד מצליחה, אבל העיקר - גם אופטימית:)
    אנחנו לא תמיד מגיעים ברגיל ל-3 פעמים בשבוע, לכן מנסים לתת דגש על התקופה הפוריה....
  • תודה ממוש
    אכן נקווה וכמובן נתעדכן
  • שייהיה בהצלחה הלן אמן תיקלטי

אגב אני כבר לא מפרשת את ההפרשות..כי כל החודש יש הפרשות פעם צהבובות פעם לבנות!!!!עושה סקס נהנית הכי חשוב

מה
  • מסכימה איתך טליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה